Voša želi da pojača navalu, imaju i listu želja

Autor: Nemanja Janošev
petak 20.08.2021.
17:30
Izvor: Sportske.net

Može li Vojvodina, sa novom politikom, da bude iole konkurentna ove sezone?

FK Vojvodina/Jelena Grlić
FK Vojvodina/Jelena Grlić

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina planira da dovede pojačanje u napadu do kraja letnjeg prelaznog roka, potvrdio je za "Dnevnik" prvi čovek Novosađana Dragoljub Samardžić.

Vidljivi su bili problemi Vojvodine u završnici na početku ove sezone. Ruku na srce, do minulog vikenda nije bilo ponajboljeg igrača Miljana Vukadinovića zbog povrede, ali jasno je da Vojvodini nedostaje fudbaler koji će donositi golove.

"Prelazni rok još nije završen. Čekamo jasnu poruku struke i radimo na dovođenju novih igrača. Imamo na poziciji špica Mrkaića i Kabića, a želja nam je da dovedemo još jednog napadača. To, opet, znači da bismo nekoga morali da se odreknemo... Nerado bismo to učinili kada su u pitanju obojica sadašnjih igrača, Upravni odbor se ne meša u rad struke i od njenog stava će sve da zavisi. Ovih dana, u vrlo kratkom vremenu, očekujemo njen konačni stav i odmah ćemo povući konkretne poteze, jer imamo kandidate koje bismo želeli da vidimo u našem timu", otkrio je Samardžić za "Dnevnik" i naveo da jedan od klubova iz Serije A prati mlade igrače Vojvodine, te da su ih neki zaintrigirali.

Poznato je da su zimus, dok je Nenad Lalatović bio na čelu stručnog štaba, a pokojni Milan Kosanović na mestu sportskog direktora, želeli Zambijca Emanuela Čabulu, ali je transfer propao zbog čelnika kluba iz Afrike. Koja imena su sada u opticaju i da li je Čabula na pomenutoj listi, saznaćemo uskoro.

Za sada, Vojvodinu je u napadu pojačao Nebojša Bastajić, koji pokriva poziciju krilnog igrača, ali nije ostavio značajan utisak. Kako je poznato, Vojvodina se okrenula politici razvitka i plasiranja igrača iz omladinskog pogona, ali to ih ne sprečava da "pucaju" na najviše ciljeve u domaćim okvirima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke