Vošina generalna proba sa Turcima iza zatvorenih vrata

Autor: Milovan Longinov
subota 13.07.2024.
11:15
Izvor: Sportske.net

Vošin poslednji test.

fkvojvodina.rs/Nenad Mihajlović
fkvojvodina.rs/Nenad Mihajlović

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine odigraće u nedelju poslednju kontrolnu utakmicu pred početak sezone 2024/25, a rival je turski Bašakšehir.

Ova utakmica biće odigrana u SC Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, ali će na insistiranje turskog kluba biti praktično „iza zatvorenih vrata“, saopšteno je na sajtu kluba.

Inače, za one koji ne znaju, u pitanju je klub osnovan 1990. godine, a ekipa igra na stadionu „Fatih Terim“ kapaciteta 17.319 sedećih mesta.

Najveći uspeh u istoriji kluba Bašakšehir je ostvario u sezoni 2019/20 kada je osvojio šampionsku titulu, dok su prošlu sezonu završili na četvrtoj poziciji, te i Turci ovog leta igraju kvalifikacije za Ligu konferencija i to od drugog kola.

Što se tiče sastava ekipe koju predvodi Čagdaš Atan, najpoznatije ime je bivši član Vojvodine Danijel Aleksić, koji je već pet godina član Bašakšehira. Najvredniji igrač je poljski napadač Kšištof Pjontek, procenjen na čak šest miliona evra, dok je drugi iza njega brazilski štoper Leo Duarte procenjen na tri miliona.

Utakmica Vojvodina – Bašakšehir na programu je u nedelju u 18.30, ali neće biti ni prenosa ni detaljnog izveštaja zbog molbe turskog kluba.

Nakon toga, sledi poslednja nedelja priprema i potom i prva utakmica „stare dame“, narednog vikenda protiv Tekstilca, dodaje se na sajtu "stare dame". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke