Vošino "bonus" pojačanje koje budi nove dileme

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 09.09.2024.
18:30
Izvor: Sportske.net

Da li se ćemo gledati drugačiju "staru damu"?

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Marko Mladenović je novo pojačanje Vojvodine, ali, ono što se odmah samo nameće kao logično pitanje jeste - ako je on bonus igrač, gde Voši "škrpi", a igra kao "box to box" vezni, ko će "ispaštati"? 

Sportski direktor Vojvodine Marko Jovanović potvrdio je na Mladenovićevoj promociji da Nemanja Krtolica ostaje trener i da klub ima poverenje u njega, što znači da je "stara dama" i zvanično na novom početku i da on nije samo prelazno rešenje.

Istovremeno, prvo njegovo pojačanje je Marko Mladenović, centralni vezni igrač, ujedno i bonus, što je veoma važno u ovom momentu.

Jovanović je potvrdio da će do kraja prelaznog roka doći još najverovatnije dva ofanzivna igrača i pretpostavlja se da će makar jedan od njih biti takođe bonus, kako bi Krtolica mogao da sastavlja tim bez Veličkovića i/ili Mladenovića, ako se uzme u obzir da igrači poput Luke Drobnjaka, Miloša Popovića, Petra Sukačeva i Stefana Bukinca i nisu imali ništa više od povremenih epizodnih uloga sa minimalnom minutažom od početka sezone.

Međutim, postavlja se pitanje i ako je Mladenović doveden kao potencijalno veliko pojačanje, čija je pozicija ugrožena, jer su tu - kapiten Njegoš Petrović, te povratnici Marko Poletanović i Slobodan Medojević. Sva trojica su od početka ove sezone igrala kao ta dva centralna/zadnja vezna, gde će očigledno biti konkurencija i - Mladenović. 

Svakako da će kompletna ova puzla biti mnogo jasnija kada dođu još ta dva pomenuta pojačanja, u ofanzivnoj liniji, od kojih barem jedno mora da bude i bonus igrač kako bi stručni štab mogao da sastavlja ekipu sa manje glavobolja u narednom periodu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke