Vošino proleće - Nije moglo lepše, ali ni teže

Autor: Milovan Longinov
utorak 16.04.2024.
15:30
Izvor: Sportske.net

"Stara dama" sada zna kompletan svoj raspored i kreće u ključne bitke.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine za vikend startuju takmičenje u plej-ofu Super lige Srbije, a kako su danas saznali i rivala u Kupu Srbije, poznat je i kompletan raspored do kraja sezone.

"Stara dama" će najpre za vikend odigrati i drugu vezanu utakmicu protiv TSC-a, ali u Bačkoj Topoli, čime će otvoriti takmičenje u plej-ofu.

Važno je istaći da će Voša pred svojim navijačima odigrati još četiri ligaške utakmice, a na gostovanjima tri. Ipak, u žrebu za Kup Srbije Voša će gostovati ponovo Radničkom u Kragujevcu, što će biti treći duel na "Čika Dači" ovog proleća. 

Voša je pod palicom Božidara Bandovića doživela jedini poraz upravo od Radničkog u gostima, kada je u februaru bilo 2:1, a u plej-ofu će na "Čika Dači" gostovati 18. maja, dok je predstojeći meč u Kupu zakazan već u sredu, 24. aprila. 

Što se tiče domaćih utakmica, na "Karađorđu" će do kraja prvenstva gostovati redom – Crvena zvezda, Čukarički, Napredak i u poslednjem kolu Mladost iz Lučana.

Prva utakmica u Bačkoj Topoli na programu je u subotu u 15 časova, dok se uskoro očekuju i termini polufinalnih mečeva Kupa u sredu.

Raspored Vošinih utakmica do kraja sazone:

1. kolo: TSC – Vojvodina
1/2 finale Kupa: Radnički 1923 - Vojvodina
2. kolo: Vojvodina – Crvena zvezda
3. kolo: Partizan – Vojvodina
4. kolo: Vojvodina – Čukarički
5. kolo: Vojvodina – Napredak
6. kolo: Radnički 1923 – Vojvodina
7. kolo: Vojvodina – Mladost

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke