Voždovac ekspresno našao zamenu za crnogorskog reprezentativca

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.01.2023.
20:10
Izvor: Beta

Dogovor brzo postignut.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Odbrambeni fudbaler Dušan Joković novi je član Voždovca, saopštio je danas beogradski tim.

Joković u Voždovac dolazi iz makedonske ekipe Akademija Pandev, sa kojom je ove sezone igrao u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

"Pre svega želeo bih da se zahvalim na ukazanoj prilici da potpišem za fudbalski klub Voždovac. Veoma mi je drago što sam došao u jedan od najorganizovanijih klubova u zemlji, poznajem dosta igrača koji su već ovde i jedva čekam da se stavim u službu stručnog štaba. Nadam se da ću opravdati očekivanja i da ćemo zajedno ostvariti dobre rezultate“, rekao je 23-godišnji štoper.

Tokom karijere Joković je igrao za novosadski Proleter, Metalac iz Gornjeg Milanovca, hrvatski tim Sesvete i LASK iz Linca.

Sportski direktor Voždovca Bojan Leontijević rekao je da je klub brzo reagovao nakon odlaska crnogorskog reprezentativca Miloša Milovića.

"Reagovali smo brzo na odlazak Miloša Milovića, bio nam je potreban igrač u zadnjoj liniji koji se dobro snalazi na levoj strani i dobro se služi levom nogom, te je izbor pao na Dušana Jokovića. Pozajemo se od ranije, verujem da će se brzo uklopiti u tim i što bolje odgovoriti zahtevima igre", zaključio je Leontijević.

Voždovac posle 19 utakmica zauzima sedmo mesto na tabeli Super lige Srbije. Drugi deo sezone Voždovac počinje u subotu na gostovanju protiv Radničkog iz Kragujevca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke