Voždovac nadigrao Vojvodinu

Autor: Milovan Longinov
utorak 07.12.2021.
15:57
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Zaslužena pobeda "zmajeva".

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Voždovca pobedili su na svom stadionu ekipu Vojvodine rezultatom 3:1 (1:1) u 19. kolu Super lige Srbije.

Strelac jedinog pogotka za Vojvodinu bio je Miljan Vukadinović u 23. minutu, dok su za Voždovac pogađali Ivezić u 22, Milosavljević u 74. i Vujnović u 78. minutu. 

U 19. minutu Milojević je prošao po levom krilu i centrirao do Stanisavljevića koji je savladao Nikolu Simića, ali je iz VAR sobe stigla signalizacija da je prilikom prijema igrao rukom.

Ipak, dva minuta kasnije, Voždovac je poveo, Stanisavljević je centrirao na prvu stativu iz kornera, a Ivezić glavom matirao Simića za 1:0.

Međutim, Voša je uspela brzo da odgovori, u 24. minutu Busnić je ukrao loptu Milojeviću i proigrao Vukadinovića, koji je sjajno prošao, šutirao u suprotan ugao, a Hajdin u želji da ispuca loptu, zakucao ju je pod prečku za 1:1.

U 29. minutu Nikola Simić se požalio na povredu i morao je da napusti teren, pa je na gol Vojvodine stao Goran Vukliš. Upravo se on istakao odličnom intervencijom u 42. minutu, Milojević je snažno šutirao sa tridesetak metara, ali je Vukliš zaustavio njegov udarac. Voždovac je još jednom pripretio u 44. minutu, Mašović je centrirao sa levog boka, Vujnović je gađao glavom, ali je Vukliš još jednom odlično intervenisao.

Vožvodvac je ponovo poveo u 74. minutu preko Milosavljevića koji je u igru ušao stotinak sekundi ranije. On je iskoristio lošu reakciju Кopitovića, ukrao loptu i potom lobovao Vukliša za 2:1.

Samo četiri minuta kasnije, Voždovac je postigao novi pogodak, Stanisavljević je izveo prekid sa desne strane, a Vujnović glavom poslao loptu u dalji ugao za 3:1.

Voša je ostala na četvrtoj poziciji sa 29 bodova, Voždovac je sedmi sa 25.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke