Voždovac osakaćen odlaskom Vujnovića, kako će postupiti Linta?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 18.02.2022.
19:30
Izvor: Sportske.net

Trener Voždovčana mora da prilagođava ekipu novonastaloj situaciji.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Trener fudbalera Voždovca Aleksandar Linta rekao je da respektuje svaki tim, ali da veruje u svoju ekipu i da uvek ide na pobedu.

"Uvek idemo na pobedu, a naročito kada igramo kod kuće. Respektujemo svakog protivnika, ali verujem u svoj tim. Probaćemo da ponovimo sve što je bilo dobro sa prethodne utakmice, a da eliminišemo nedostatke koje smo primetili", rekao je Linta.

"Neophodno je da uđemo sa pozitivnom energijom u ovaj meč iako smo u blagoj prednosti što igramo na svom terenu", rekao je Linta, a preneo i klupski sajt.

Linta je izjavio i da će odlazak Nikole Vujnovića u američku MSL ligu predstavljati veliki nedostatak za njegovu ekipu u nastavku sezone.

"Vujnović i Stanisavljević su ukupno učestvovali kod 70-80 odsto golova koje smo postigli ove sezone, sigurno je da su bili važan deo ekipe. Međutim, tu su drugi momci koji su sve vreme vredno trenirali i sada će dobiti šansu da se dokažu. Imam poverenje u njih", izjavio je Linta.

U okviru 23. kola Super lige Srbije fudbaleri Voždovca dočekuju na svom stadionu niški Radnički, meč je na programu u nedelju od 18.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak