Voždovac predstavio novog trenera, odlično poznaje klub!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.09.2021.
20:58
Izvor: Beta

Samo dan posle rastanka sa Roganom.

Nenad Mihajlovic/STARSPORT photo Belgrade Serbia
Nenad Mihajlovic/STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Fudbalski klub Voždovac saopštio je danas da je novi trener tog kluba Aleksandar Linta.

Stručni štab 45-godišnjeg trenera, koji će na klupi Voždovca zameniti Predraga Rogana, činiće asistenti Branislav Bajić i Nemanja Кaćanski, kondicioni trener Duško Кorać dok je na poziciji trenera golmana ostao Predrag Miljković.

Ugovor sa novim trenerom i njegovim saradnicima potpisan je na dve godine, naveo je klub.

"Voždovac je trenutno najbolja fudbalska sredina u Srbiji, nije fraza kada se to kaže, kako za igrače tako i za trenere. Po prirodi sam optimista, u životu i u fudbalu, te očekujem samo pozitivne stvari", rekao je Linta.

"Moja ideja jeste napadački fudbal, volim da je lopta u našim nogama i sada je na nama da to implementiramo. Zadovoljan sam igračkim kadrom i atmosferom na prvom treningu, nema sumnje da zajedno možemo da beležimo dobre rezultate", istakao je Linta posle prvog treninga sa ekipom.

Generalni direktor Voždovca Miloš Mirković podsetio je da su Linta, kao i nekoliko članova njegovog stručnog štaba već, u različitim ulogama, bili deo tog kluba.

"Znaju kako ovaj klub funkcioniše, što verujem da je ključno za brzu adaptaciju. Budući da smo, tradicionalno, jedna od najmladjih ekipa u domaćem prvenstvu, važno nam je bilo da novi stručni štab ima iskustva u radu sa mladim igračima kako bismo nastavili da razvijamo talente", rekao je Mirković.

Fudbaleri Voždovca će prvu utakmicu predvodjeni novim trenerom igrati u ponedeljak kada će dočekati Mladost, u okviru 11. kola Super lige Srbije.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke