Voždovac predstavio pojačanja, jedan igrao za mlađe kategorije Partizana, drugi za Atletiko Madrid!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 18.09.2021.
15:40
Izvor: Sportske.net

Pojačanja za Voždovac, videćemo koliko mogu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Voždovac je završio dva pojačanja poslednjeg dana prelaznog roka u Srbiji. 

Prvi je Seku Keita (26), fudbaler reprezentacije Gvineje i neko ko je prošao omladinsku školu Atletiko Madrida. Pre dolaska u Voždovac igrao je za Al Arabi. 

"Velika mi je čast i zahvalan sam rukovodstvu kluba što su pokazali interesovanje za mene i ukazali mi poverenje. Nisam previše razmišljao, važno mi je bilo da dođem u zdravu sredinu, a ovaj klub to jeste. Voždovac je porodica i ovde se svako oseća kao kod kuće, to je ono što sam želeo i jedan od ključnih razloga zbog kog sam došao. Tu sam da pružim svoj maksimum, da pomognem ekipi i da pokažem energiju, požrtvovanost i želju za pobedom", rekao je Keita. 

Inače, Keita igra na poziciji levog krila. 

Drugo pojačanje jeste Ivan Ćorković, levi bek koji je ponikao u Partizanu i koji ima samo 20 godina. 

"Dolazak u Voždovac je veliki iskorak u mojoj karijeru i važan korak za moj napredak i moje sazrevanje. Nadam se da ću ispuniti očekivanja, kako stručnog štaba tako i svoja. Poznajem nekoliko momaka sa kojima sam igrao u mlađim kategorijama te ne sumnjam da ću se lako uklopiti. Želim da se nametnem i spreman sam da dam svoj maksimum. Radujem se izazovima koji me očekuju i jedva čekam da obučem dres Voždovca", rekao je Ćorković. 

Iskustvo koje Keita ima biće veoma važno za naš mladi tim i verujem da će se brzo uklopiti i izboriti za svoje mesto, dok je za Ćorovića najvažnije da dobro radi i po uzoru na naše mlade igrače napreduje iz dana u dan. Njegov dolazak još jedan je dokaz da je Voždovac prava sredina za razvoj. Ne sumnjam da će obojica pružiti svoj maksimum i pokazati da su zaslužili da brane boje ovog kluba", istakao je generalni direktor kluba Miloš Mirković. 

Videćemo da li će neko od njih dvojice igrati danas protiv kragujevačkog Radničkog od 18:30. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke