Voždovac se oglasio saopštenjem pred odlučujuće utakmice: "Neka bude čestito!"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 06.05.2024.
16:15
Izvor: Sportske.net

"Zmajevi" žele fer borbu.

FK Voždovac
FK Voždovac

Povezane vesti

Fudbalski klub Voždovac oglasio se saopštenjem uoči finiša trke za opstanak u Super ligi Srbije.

Ekipa sa "Krova" će sutra dočekati Železničar na svom stadionu, što će biti istorijski momenat jer to biti drugi meč istog dana na tom terenu.

Tim povodom, uprava "zmajeva" se oglasila saopštenjem u cilju da sve protekne u fer i korektnoj borbi do kraja.

"U susret samoj završnici prvenstva i konačnom raspletu po pitanju borbe za ostvarenje svojih ciljeva, svih klubova, FK Voždovac oseća potrebu da još jednom istakne osnovni postulat viteškog nadmetanja u sportu – FER-PLEJ!

- Klub smo koji je svoj integritet izgradio upravo na vrednostima koje se temelje na čestitom i poštenom nadmetanju. U tom smislu, očekujemo od svih aktera, pre svega od nas samih, a potom naših protivnika, publike i svih onih koji čine fudbalski dekor tokom 90 minuta, da budu dostojni uloge koju obavljaju. Na kraju, ili na početku, očekujemo od onih koji su najodgovorniji za regularnost takmičenja i deljenje pravde tokom utakmice, da obezbede jednake uslove za sve učesnike i svoj posao obavljaju kako je to jedino za nas i prihvatljivo – ČESTITO!

- FK Voždovac se do sada nije oglašavao tim povodom, nadamo se da će tako i ostati, mada će mnogi reći da je povoda bilo. Takmičimo se sa daleko najmlađom ekipom u Ligi (čak i u Evropi) i nekada naizgled malo, za nas može značiti mnogo. Dakle, za nastavak verovanja u svoje dečačke snove naših mladih fudbalera, potrebno je obezbediti minimum uslova za ispunjenje istih, potrebno je i za to se zalazemo, da sve bude – REGULARNO!

- Svojim sportskim prijateljima, posebno klubovima sa kojima igramo do kraja (Železničar, Javor, IMT i Radnik) želimo svu sportsku sreću i neka iz ovih duela uspešniji izađe onaj čiji tim na terenu pokaže više, odnosno – DA IGRAČI I TRENERI NA TERENU ODLUČE", naveli su.

Voždovac je trenutno 13. sa 34 poena, tri više ima sigurni IMT.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke