Voždovac uvređen: "Javnost kao da ne želi da obrati pažnju na nas"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 11.04.2023.
20:45
Izvor: Sportske.net

"Zmajevi" su definitivno zaslužili više pažnje.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Pomoćni trener fudbalera Voždovca Marko Savić napomenuo je da ovaj klub ima specifičnu politiku na koju nije usmerena posebna pažnja iako bi trebalo.

I ima pravo Marko Savić. Voždovac je klub sa ubedljivo najmlađim sastavom u Super ligi Srbije, a prosek godina iznosi 20.9. Uprkos svemu tome, uspevaju da se nose sa znatno iskusnijim ekipama i budu u zoni plej-ofa što je vrlo respektabilno.

Upitan posle današnjeg meča protiv TSC i poraza od 3:1 na "Krovu" da li će se do kraja sezone ekipa opredeliti da šansu daje mlađim igračima, Savić je bio iznenađen pitanjem, a u neku ruku i uvređen.

"Izvinjavam se, ali Vi kao da niste ispratili da već 10 kola igramo sa sedam bonus igrača. Protiv Kruševca je počelo ovde sedam bonus igrača u novembru mesecu. Ali, to kao da niko ne primećuje ili neće da isprati. Danas je to verovatno bilo zbog veličine protivnika. Mi smo protiv Partizana igrali sa sedam bonusa od prvog minuta, a ušla su još dvojica. Fokus je bio od 1. avgusta prošle godine i nastavićemo tim putem", napomenuo je Savić.

On je takođe pričao o samom meču smatrajući da suđenje nije bilo na nivou.

"Mislim da je utakmica bila evropska,dve ekipe hoće intenzitet. Mislim da kriterijum suđenja mora da bude drugačiji. Ako su to dve ekipe koje igraju agresivno i intenzivno, treba da se pusti da se igra tako. Trebalo bi da se sudi evropski, pošto je utakmica bila evropska", smatra Savić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke