Vranješ: "Nikad nisam rekao ružnu reč Partizanu, želim da pomognem"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 29.05.2023.
10:15
Izvor: Sportske.net

Ognjen Vranješ skoro sigurno stiže među crno-bele...

Epa/Panagiotis Moschandreou
Epa/Panagiotis Moschandreou

Povezane vesti

Navijači Partizana su dali jasan znak upravi kluba da dolazak Ognjena Vranješa neće biti pametan izbor i da će imati šta da kažu tim povodom. Ipak, uprava drugačije razmišlja, pa će Vranješ postati novi član crno-belih i zauzeće štopersko mesto. 

"Vranješ ne može", pisalo je na jednom transparentu, i to kao dodatak jednom transparentu koji nije baš za sve čitaoce ovog portala. 

U izjavi za Kurir, oglasio se i sam Vranješ. 

"Od malih nogu sam učen da kao sportista poštujem svakog protivnika, svakog igrača i svaki klub. Time sam se vodio kroz svoju fudbalsku karijeru.

Na terenu sam, za svaki klub čije sam boje branio, uvek davao sve od sebe, ne štedeći se na terenu, znajući da je grb koji nosim na dresu svetinja za navijače koji ga vole.

Za FK Partizan i navijače tog kluba, nikada nisam rekao ružnu reč. Uvek sam imao poštovanje za klub koji je velikan ovdašnjeg fudbala, sa tradicijom i rezultatima koji su duboko prožeti kroz istoriju srpskog i evropskog fudbala.

Moj motiv da uđem u pregovore sa FK Partizan je isključivo sportski i fudbalski.

Želim da pomognem klubu da ponovo bude ono što jeste i da, zajedno sa navijačima, vratimo pobedničke dane u Humsku ulicu.

Ne zanimaju me politika, ne zanimaju me raznorazne struje, ne zanimaju me "spinovanja" i igre van terena.

Moja jedina želja je da, ako dođem u FK Partizan, na terenu dam sve od sebe za pobede i borbu za trofeje. Ništa drugo me ne zanima!

Ponavljam, za FK Partizan i njegove navijače, nikada nisam rekao ružnu reč i čistog obraza mogu svakog da pogledam u oči.

Šta god da se desi narednih dana, došao ja ili ne, tom klubu, i njegovoj navijačkoj armiji, želim svako dobro u budućnosti", rekao je Ognjen Vranješ. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke