Vratio se "Đed" - Nemanja Milunović ponovo u Zvezdinom dresu, doneo i recept za Turke!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 28.07.2022.
14:39
Izvor: Sportske.net

Povratak "Đeda" posle sezone provedene u Alanji.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Crvena zvezda danas je predstavila novo pojačanje i dobro poznato lice na Marakani.

Novi fudbaler "crveno-belih" od danas je zvanično i doskorašnji fudbaler Alanje Nemanja Milunović (33).

On će nositi dres sa brojem 19, kao i tokom prvog mandata na Marakani koji je trajao dve i po godine, u periodu od januara 2019. do jula prošle godine.

"Ne tako davno smo sedeli svi ovde, posle godinu dana, jako je lep osećaj što sam ponovo ovde. Reči Mitra Mrkele su novi motiv za mene, dajem obećanje da ću opravdati očekivanja stručnog štaba. Imponuje mi što sam se vratio, od početka su svi iz Zvezde bili uključeni i to mi godi. Redovno sam bio u kontaktu sa bivšim saigračima, barem jedno nedeljno, najbitnije je da smo ponovo zajedno. Želeo bih da ponovo bude efikasan, nadam se da će doći i golovi."

"Mislio sam da je Bukari uzeo 19, na kraju je promenio i ponovo sam ga izabrao. Drago mi je što ću biti saigrač sa Dragovićem i Erakovićem. O Dragoviću ne treba trošiti reči, pre svega on je dobar čovek, Erakovića sam isticao kao ekstra talenta i znao sam da će on to pokazati", kazao je Milunović prilikom predstavljanja.

On je novinarima otkrio kakva je ekipa Trabzonspor, prvak Turske je potencijalni rival Zvezde u plejofu Lige šampiona.

U dresu Alanje imao je prilike da igra protiv Trabzona.

"Vrlo dobra ekipa, imaju individualni kvalitet, ali su igrači u Turskoj lenji u odnosu na naše. Veoma kvalitetna liga, ima dosta kvalitetnih igrača, utakmice su veoma neizvesne, golovi padaju u poslednjih 30 minuta zbog nedostatka koncentracije, što je posledica nedovoljne fizičke spreme. Imaju brze igrače, igraju otvoren fudbal u Turskoj i ima dosta iznenađenja. Trabzon ima mane i nije nepobediv, ali gledam prvog sledećeg rivala", rekao je Milunović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke