Vreme ističe, propao Pumin transfer?!

Autor: Darko Mitrović
subota 07.09.2024.
12:10
Izvor: Sportske.net

Da li je na pomolu preokret?

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Puma Rodrigez je od ovog leta trebalo da nadomesti odlazak Osmana Bukarija iz Crvene zvezde, i od početka sezone je odigrao šest utakmica u Zvezdinom dresu, postigao jedan gol, uz dve asistencije.

Međutim, svojim igrama nije impresioonirao ni navijače, ni trenera Milojevića, a posle plasmana Crvene zvezde u Ligu šampiona došlo je do novih promena i timu srpskog šampiona, pa je Puma odjednom postao prekobrojan.

To je postalo definitivno od dolaska Silasa, pa Puma nije ni licenciran za mečeve Lige šampiona-

Uporedo s tim, najavljivao se i njegov transfer u meksičku Klub Ameriku, ali tamošnji ''Rekord'' sada otkriva da je došlo do problema u pregovorima i da je transfer pod velikim znakom pitanja.

Navodno, ukoliko taj transfer definitivno propadne, Puma bi do 14. septembra, do kada traje prelazni rok u Meksiku, mogao da pronađe neki drugi klub, a pominje se Leon kao moguća opcija.

Ipak, sada više ništa ne deluje izvesno, a ukoliko Puma ovog leta ne pronađe angažman, mogla bi da se dogodi najmanje željena opcija za Zvezdu, a to je ostane u klubu sa kojim ima ugovor do 2027. godine, a trener Milojević ne računa na njega...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke