Vreme je za nove povratnike u Partizanu? Jojić već trenira sa crno-belima, i ne samo on!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.12.2022.
16:58
Izvor: Sportske.net

Naravno, ne treba prerano izvlačiti zaključke, ali ako postoji dobra volja...

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Preneli smo već u toku dana da je ekipa Partizana, doduše nekompletna, počela sa treninzima na početku priprema za drugi deo sezone.

Stranci će se priključiti ekipi tek posle prozivke naredne nedelje, ali zato su tu i neka druga, navijačlima Partizana odlično poznata lica.

Naime, sa ekipom Partizana počeli su da treniraju i njegovi bivši prvotimci, poput Miloša Jojića, Marka Šćepovića, Nikole Trujića, kao i doskorašnjeg kapitena Saše Zdjelara koji je sad član CSKA iz Moskve.

Ali, ako Zdjelar ima klub, kod preostale trojice pomenutih igrača to nije slučaj, pa Partizan ima priliku da nekoga od njih eventualno i vrati u svoje redove.

Podsetimo, vezista Miloš Jojić je bez kluba od letos, kada mu je istekao ugovor sa Partizanom i još uvek nije pronašao novu sredinu. Nekadašnji napadač Partizana Marko Šćepović je poslednji angažman imao u kiparskoj Omoniji, sa kojom se letos rastao, pa je i on nekoliko meseci već bez kluba. Slično je i sa Nikolom Trujićem koji je letos napustio Nemačku, gde je imao angažman u ekipi Erzgerbirge Auea.

Svi oni su sada ''na oku'' treneru Gordanu Petriću, pa ako se istaknu na treninzima, možda i dođe do nekog povratka u Humsku, što je Partizan prethodnih godina često praktikovao. A ako tome dodamo da je i Aleksandar Šćekić slobodan igrač, onda je potencijalni izbor još veći.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke