Vreme je za novi početak Danila Pantića, zameniće još jednog bivšeg partizanovca?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.09.2024.
16:45
Izvor: Sportske.net

Nedavno je vrlo kratko boravio u Slovačkoj.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Danilo Pantić je pre desetak godina, zajedno sa Andrijom Živkovićem, važio za jednog od najtalentovanijih Partizanovih fudbalera u toj generaciji, rano je i priključen prvom timu, a njegov talenat je prepoznao i Čelsi, pa ga je još 2015. godine angažovao iz Partizana. 

Ipak, kako to obično biva, kasnije je odlazio na pozajmice i nikada nije zaigrao za ''plavce'' sa ''Stamford Bridža''. U Partizan se par puta vraćao kao pozajmljen igrač, takođe je bio i u Čukaričkom na pozajmici, a kada je definitivno završio sa engleskim velikanom, vratio se u svoj Partizan.

Međutim, prošle sezone je pao potpuno u drugi plan kod Igora Duljaja, uopšte nije igrao, pa je početkom leta pronašao angažman u slovačkom Spartaku iz Trnave.

Međutim, otuda se ekspresno vratio, ostalo je nejasno zbog čega, pa je sada ponovo u potrazi za novim klubom u finišu prelaznog roka.

I, izgleda da je blizu novog angažmana, jer bi, prema nezvaničnim informacijama, mogao da narednih dana pojača ekipu kragujevačkog Radničkog koja je ostala bez svog najboljeg igrača, Milana Aleksića, novog fudbalera engleskog Sanderlenda.

Mnogo toga bi trebalo da bude jasnije večeras, posle utakmice između Radničkog i Crvene zvezde koja počinje u 19 časova u Gornjem Milanovcu.

Inače, Pantić ima 27 godina, može da igra na različitim pozicijama u veznom redu, uglavnom na mestu ofanzivnog ili centralnog veziste, a u Partizanu je povremeno delovao i po krilu, pa se svakako nameće kao solidna alternativa za Aleksića koji je prošle sezone ''procvetao'' u Radničkom pošto su ga u Partizanu otpisali.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke