Vreme rastanka, Stanojević pakuje kofere!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 26.05.2022.
21:18
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je gotovo...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Moglo se naslutiti i dok je davao izjavu za TV Arena sport posle poraza u finalu kupa od Crvene zvezde (2:1), a nepun sat kasnije stigla je informacija da je Aleksandar Stanojević već doneo odluku da napusti klupu Partizana.

''Telegraf'' otkriva da je Stanojević odluku o odlasku iz Humske već saopštio igračima u svlačionici, a da će na tu temu sutra razgovarati i sa čelnicima kluba koji su do sada imali puno poverenje u njega i silno želeli da on ostane na klupi crno-belih.

Stanojević je svoj drugi mandat u ulozi Partizanovog šefa struke započeo u septembru 2020. godine, kada je nasledio Sava Miloševića, a za nepune dve godine nije uspeo da osvoji nijedan trofej sa crno-belima. Takođe, nije dobio nijedan derbi od ukupno sedam protiv Crvene zvezde u tom periodu i to je nešto što mu se najviše zamera, kao i to što se olako odrekao usluga Sejdube Sume.

Ali, bilo je i dobrih stvari koje je uradio, Partizan je pod njegovim vođstvom dobio na čvrstini u defanzivi, ostvaren je i uspeh u Ligi konferencija gde su crno-beli stigli do osmine finala, ali ona ''petarda'' od Fejenorda u Humskoj je i tu pokvarula ukupan utisak, bez obzira što je Fejenord potvrdio da je vrhunski tim koji je sinoć igreao i u finalu tog takmičenja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke