Vučela se (opet) povlači, Vazura ''preuzeo svu vlast'' u Partizanu, a šta je sa trenerom?

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.08.2023.
10:15
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Ali, to još uvek nije ozvaničeno.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Od čelnika Partizana nema ''ni traga, ni glasa'' posle najnovijeg debakla njihovog tima protiv Nordsjelanda u Danskoj (5:0) i već izvesne eliminacije u plej-ofu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Niko se ne oglašava, kao da ništa nije ni bilo, mada se u medijima pojavljuju spekulacije da sada pokušavaju da angažuju novog trenera. Navodno im je prva želja Savo Milošević sa kojim još nije postignut dogovor, a počelo je da se pominje i ime Saše Ilića koji je ovog leta okončao boravak u CSKA iz Sofije.

Ipak, izvesno je da će aktuelni šef struke Igor Duljaj voditi ekipu i u četvrtak protiv Nordsjelanda, a u zavisnosti od ishoda videćemo neke naredne poteze uprave kluba.

Inače, kada je u pitanju uprava, ''Informer'' danas prenosi svoja nezvanična saznanja da je aktuelni predsednik kluba, 75-godišnji Milorad Vučelić praktično ''digao ruke'' od vođenja Partizana, iako tokom proleća njegova ostavka na tu funkciju nije prihvaćena na vanrednoj Skupštini.

Pomenuti izvor podseća da se Vučelić vrlo retko pojavljuje u klubu u poslednje vreme, nije putovao ni na dva evropska gostovanja ovog leta, nije pozdravio ekipu na početku priprema, a nije prisustvovao ni promociji novih dresova.

''Sva vlast u Partizanu sada je u rukama jednog čoveka, a to je Miloš Vazura'', prenosi ''Informer'' reči svog izvora bliskom klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke