Vučelić: "Delujete mi nepobedivo, sreća Partizana je u vašim rukama"

Autor: Beta Beta
petak 12.01.2018.
16:05
Izvor: Beta

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić rekao je danas na okupljanju pred početak priprema za drugi deo sezone da mu crno-beli deluju nepobedivo, ali da bi treba biti svestan da su porazi sastavni deo sporta.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

"Kad vas ovako gledam vi meni delujete nepobedivo, prosto ne mogu da zamislim ko vas može da pobedi. Ipak, trebalo bi da budemo svesni da su porazi sastavni deo fudbala, ali molim vas da imate svest da igrate za Partizan za jedan veliki klub, koji se mora voleti. Vi sa tom svešću pristupite pripremema, nemojte unapred da imate izgovor da to što igrate tri takmičenja vas čini umornima. Pripreme služe da ne budete umorni dok se ne završe sva tri takmičenja", rekao je Vučelić obraćajući se fudbalerima Partizana.

Crno-beli okupli su se danas u Sportskom centru Teleoptik na početku priprema pred drugi deo sezone, a Vučelić je dodao da će svi u klubu biti srećni ukoliko budu pobedjivali.

"Sreća Partizana je u vašim rukama. Vi znate da je prošla godina najsvetlija godina u blistavoj istoriji Partizana. Postigli smo sve što smo mogli. Osvojili smo duplu krunu. Vi te šampioni, branite titulu šampiona, branite Kup i igrate u Evropi. Branite trofeje koje su sad u našim rukama. Želim vam uspešne pripreme i uspeh u sva tri takmičenja koja su pred vama", rekao je Vučelić.

Crno-beli će do kraja sezone igrati u Ligi Evropa, Kupu Srbije i domaćem prvenstvu, u kom posle 22 kola zauzimaju drugo mesto na tabeli sa 48 bodova, devet manje od drugoplasiranog "večitog" rivala Crvene zvezde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milorad
Friday, 12.01.2018
22:11

Dovedite goua,drazica,zdjelara i petrovica i bicemo IZUZETNO OPASNI...

avatar
Salone
Friday, 12.01.2018
18:43

Nepobedivi a puni ih ko stigne

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 12.01.2018
18:23

-Voleo bih da vec u ovom prelaznom roku odem iz Subotice, a moja zelja je da obucem dres Partizana. Dzaba je da dobijem i dzak novaca, to me nece uciniti srecnim ako mi nece omoguciti i da idem ka ostvarenju svojih snova. Pitanje je, uz to, da li bih tamo negde mogao odmah da igram, ili bih morao da cekam i da se borim za pravu priliku, bez garancije da cu u toj borbi uspeti. Zelim da idem korak po korak u izgradnji karijere i siguran sam da bi mi prelazak u Partizan to omogucio i da bi za mene bio pun pogodak.- Da nisam video da je nesto od ovoga izjavio i pre neki dan, ne bih ni napisao Petru Petru da je time pomrsio racune gazdi sadasnjeg kluba, ali i dalje nisam siguran za koga navija:-D

avatar
skoneee????
Friday, 12.01.2018
18:08

Da ali samo deluju . . .bolje se uozbiljite i dresite kesu na vreme

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 12.01.2018
17:33

Najuspesnija u istoriji,a duseeee 😊

avatar
RIP KOBE
Friday, 12.01.2018
17:29

opet demagogija. od koga uce ovakve govore haha!