Vučelić i Vazura još pet godina u Partizanu, vratio se Pandurović

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 17.01.2022.
20:40
Izvor: Sportske.net

Formiran i novi Upravni odbor.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Predsedniku Partizana Miloradu Vučeliću i generalnom direktoru ovog kluba Milošu Vazuri poveren je novi petogodišnji mandat, tako da će ostati na čeli kluba do 2027. godine.

U prostorijama SC "Partizan-Teleoptik" održana je Skupština FK Partizan na kojoj su donete važne odluke, a najvažnija od njih je poverenje koje je ukazano dvojici ključnih ljudi u Humskoj.

Izabrani su i novi članovi Skupštine Partizana, a čine ih Ivica Kralj, Igor Duljaj, Goran Pandurović, Dejan Rusmir, Ivica Iliev, Vanja Radinović, direktor Omladinske škole, Goran Kadenić, predsednik Komisije za veterane, prof. dr Nebojša Bojović, dekan Saobraćajnog fakulteta u Beogradu i Koviljko Hajder, predsednik FK Teleoptik.

U sastavu Skupštine kluba i dalje će biti Ivan Ćurković, Branko Rašović, Žarko Zečević, general Dragan Paskaš i Milan Obućina, generalni sekretar JSD Partizan.

Izabran je i novi Upravni odbor, u kome su, između ostalih, prof. Dr Vladimir Đukić, direktor KBC "Dragiša Mišović“, legenda kluba Goran Pandurović, kao i Veljko Mihailović, sponzor kluba.

Članovi Skupštine izglasali su nov sastav Nadzornog odbora na čelu sa advokatom Veljkom Delibašićem, potpredsednikom Advokatske komore Srbije.

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić, u ime Kluba uputio je podršku teniseru Novaku Đokoviću.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke