Vučelić o druženju sa Čeferinom, obećao dolazak u Beograd!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 19.02.2022.
13:05
Izvor: Sportske.net

Milorad Vučelić se družio sa čelnicima UEFA tokom i posle utakmice protiv Sparte.

Povezane vesti

Sparta iz Praga i Partizan su odmerili snage u okviru šesnaestine finala Lige konferencija, a crno-beli su slavili 0:1 golom Meniga u drugom poluvremenu. 

Ono što niko nije očekivao od javnosti u Srbiji jeste dolazak samog vrha UEFA na utakmicu u Pragu, Aleksandar Čeferin kao predsednik UEFA, njegov savetnik Luiš Figo, šef fudbala Zvonimir Boban, a tu je bio i direktor nacionalnih asocijacija Zoran Laković. 

Interesantno je bilo zašto su odabrali baš utakmicu Sparte i Partizana, a razlog su dobri odnosi sa rukovodstvom praškog tima. 

Za "Žurnal" je predsednik Partizana Milorad Vučelić otkrio o čemu se najviše govorilo tokom susreta sa samim vrhom UEFA.

"Bilo je, zaista, divno druženje. Razgovarao sam, pre svega, sa Čeferinom o ratu UEFA i odbrani fudbala od najavljivane Super lige. Sa Figom – razne šale, nije baš za objavljivanje", rekao je Vučelić. 

Kaže da je Čeferin dobro upoznat u dešavanja u Srbiji. 

"Poznajem Čeferina od ranije, upoznali smo se prilikom jednog žreba u Ženevi... Odlično je, uz Lakovića, upućen u sva naša dešavanja. Pričali smo o problemima, da bi trebalo popraviti terene u Srbiji, to je rak-rana... I, privatne stvari...", rekao je predsednik crno-belih. 

Pored svega toga, Vučelić je istakao i da je Čeferin obećao da će doći u Beograd prvom prilikom. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke