Vujačić "prozvao" Natha, crno-beli tandem imao žestok duel

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 08.06.2021.
10:20
Izvor: Sportske.net

Crnogorac nagazio Izraelca.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Dvojica najboljih fudbalera Partizana prethodne sezone Bibras Natho i Igor Vujačić imali su neobičan duel u prijateljskom meču između Crne Gore i Izraela, gde je defanzivac crno-belih namerno nagazio iskusnog vezistu.

Nedugo nakon toga Natho je izabran za najboljeg igrača Partizana, dok su navijači putem Instagrama tu čast poverili Vujačiću.

"Iskreno, baš sam se iznenadio. Veliki je pritisak na svima nama i često nas navijači kuju u nebesa i obrnuto. Iza nas je teška sezona i tim mi je draže da su glasanjem na Instagramu mene odabrali. To apsolutno ne umanjuje trud i zalaganje mojih saigrača, jer bez njih ni ja ne bih mogao da pružim dobre partije. Što se tiče utakmice sa reprezentacijom Izraela, došli su bukvalno u najjačem sastavu. Imaju mnogo kvalitetnih igrača, među kojima je i Natho. On je kapiten, lider na terenu, što se videlo i u igri njihove selekcije. Nije bilo lako jer smo mi igrali bez naših najboljih igrača", rekao je Vujačić za klupski sajt Partizana.

Tokom prijateljskog meča između njegove Crne Gore i Izraela imao je neobičan duel sa Bibrasom Nathom, čovekom koji je izabran za najboljeg fudbalera Partizana u prethodnoj sezoni.

"Što se tiče tog duela, namerno sam ga malo nagazio, nije ništa strašno bilo, ali jedva čekam da vidim kako misli da mi vrati", rekao je crnogorski štoper.

Osvrnuo se na odlazak Svetozara Markovića, koji se sa pozajmice vraća u Olimpijakos, dok se raduje saradnji sa novim štoperom Partizana Sinišom Saničaninom.

"Sveta je otišao, bilo je lepo igrati sa njim. Želim mu da se nametne u Olimpijakosu i da postane standardan, jer on to zaslužuje! Što se tiče Siniše, još se nismo videli, ali on je odličan igrač. Nadam se da ćemo imati dobar odnos", rekao je Vujačić dodajući da će dane odmora provesti u Crnoj Gori.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke