Vujadin Savić ima poruku za Gobelju, ali i za navijače!

Autor: Darko Mitrović
petak 26.02.2021.
21:37
Izvor: Sportske.net

Bivši kapiten se oglasio na Instagramu posle najnovijih dešavanja.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda je sinoć blistala na San Siru i samo malo sreće i koncentracije u pojedinim momentima joj je nedostajalo da eliminiše slavni Milan i plasira se u osminu finala Lige Evrope.

Konačnih 1:1 nije bilo dovoljno za podvig, ali su Zvezdini fudbaleri danas na ''Marakani'' dočekani kao pobednici.

Podrška je pružena i tragičaru sa sinoćnjeg meča, Marku Gobeljiću, koji je skrivio penal u prvom, onda propustio najbolju priliku u drugom poluvremenu, da bi odmah zatim zaradio i crveni karton zbog neopreznog starta na sredini terena.

Tim povodom se na Instagramu oglasio i bivši Zvezdin kapiten Vujadin Savić, koji je imao poruku i za Gobeljića, ali i za navijače koji su sinoć burno reagovali.

''Podrška se zaslužuje, a ti si je igranjem, zalaganjem i ljubavlju prema klubu odavno zaslužio. Tako se to radi! Tema ne treba da bude Marko Gobeljić, već dominacija Zvezde protiv Milana u oba meča. Veliko bravi i svaka čast svim momcima, stručnom štabu i navijačima na podršci - napisao je Vujadin Savić na svom Instagram profilu uz video snimak podrške Marku Gobeljiću'', poručio je Savić, uz snimak sa današnjeg dočeka na ''Marakani'', kada su navijači u znak podrške skandirali i Gobeljićevo ime.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke