Vujadin Savić: ''Nema krize, to se medijski pumpa, ne vidim razlog za brigu''

Autor: Darko Mitrović
petak 09.09.2022.
23:56
Izvor: Sportske.net, Sportal.blic.rs

Novi član stručnog štaba Crvene zvezde veruje da za šampiona Srbije dolaze bolji dani.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Utisak je da više od minimalnog poraza od Monaka (0:1), ljude u Crvenoj zvezdi brine neka negativna atmosfera koja se stvorila posle primljenog gola, kada su i Slavoljub Srnić i Aleksandar Katai ispraženi zvižducima sa dela tribina.

Nekadašnji kapiten tima, a sada pomoćni trener Vujadin Savić je u razgovoru za ''Sportal'' kritikovao takvo ponašanje navijača, pogotovo prema igračima koji su dugo u Zvezdi i koji su prethodnih godina donoslili mnogo radosti svim zvezdašima.

''Neke stvari su otišle u drugom smeru, što mi se nimalo ne sviđa. To je reakcija dela zapadne tribine, manjeg uticaja ljudi, gde su naša dva igrača doživela nezaslužene zvižduke. Svi znamo ko je Slavoljub Srnić i Aleksandar Katai.

Srna je Zvezdin vojnik, kada god ga stavite na bilo koju poziciju on pruži 1.000 posto sebe. Doneo je toliko radosti, setimo se Kelna samo? Pre mesec dana smo Kataija zasluženo dizali u nebesa, to je čovek koji diže staion na noge, nije u redu i korektno da tako nešto doživi.

Voleo bih da se promeni klima i da naši igrači ne doživljavaju takve stvari, bitna nam je podrška sa svih strana. Od severa smo uvek imali podršku i to se nikad nije dovodilo u pitanje. Voleo bih da pokrenem ovo pitanje jer zvižduci negativno utiču na igrače'', izjavio je Savić.

On veruje da će kvalitet ove Zvezdine ekipe ponovo doći do izražaja, možda već u nedelju protiv Novog Pazara koji je preuzeo lidersku poziciju uz dva meča više od Zvezde.

''Čeka nas nezgodno gostovanje, jako teško i zbog forme Pazara. Ja apsolutno verujem u naše momke i da ćemo da pobedimo. Ne verujem da ikakva kriza postoji, to se više medijski pumpa, imamo plus pet i igramo Evropu, ne vidim nikakav razlog za brigu. Došlo je do promene u stručnom štabu, Milojeviću je potrebno vreme da nametne zahteve. Siguran sam da ćemo pobediti u Pazaru'', optimista je Savić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke