Vujadin Savić progovorio o povratku u Zvezdu i ''slučaju Borjan'': ''Sramota što je izašlo u javnost''

Autor: Darko Mitrović
subota 08.01.2022.
23:31
Izvor: Sportske.net, objektiv.rs

Uskoro mu ističe ugovor.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Bivši kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić odlično se snašao u kiparskom Apoelu, gde je sada važan deo ekipe, ali mu ugovor sa Kipranima ističe već na kraju sezone, posle čega će biti slobodan u izboru nove sredine.

Neminovno se nameće pitanje o mogućnosti još jednog povratka u Zvezdu, a Savić je odgovor dao u razgovoru za ''Objektiv''.

 ''Voleo bih, naravno, da se vratim u Zvezdu, bio bih najsrećniji na svetu da karijeru završim u Crvenoj zvezdi, ali iskreno ne očekujem da se to desi.

Nikada ne znate šta donosi dan, a šta noć. Jedno je šta planirate, a drugo je šta vam je suđeno. Osećam se kao da imam 25 godina. Spreman sam, super se osećam na terenu i nadam se da ću igrati do 36, 37 godine života'', uverava Savić.

Ono što je u Crvenoj zvezdi obeležilo finiš jesenjeg dela sezone jeste sukob kapitena Borjana i trenera Stankovića, a Saviću najviše u celoj priči smeta što je neko tu priču pustio u javnost.

''Ne znam tačno šta se desilo jer nisam bio prisutan. Obavešten sam koliko i naša javnost! Sramota je da bilo šta što se desi u svlačionici procuri u javnost. Ne mogu da shvatim ljude koji prenose takve informacije. Prljav veš se nikad ne iznosi iz kuće, Zvezda je jedna velika porodica, ako dođe do bilo kakvog problema to treba da ostane unutar kluba i da se razgovorom reši.

Nesporazumi na treningu i u svlačionici se dešavaju, pa nije ovo prvi slučaj. U raznim klubovima sam igrao i uvek dođe do nekih čarki koje se brzo prevaziđu i još više ojačaju odnos između dvoje ljudi, ako smo hvala Bogu dobronamerni'', objašnjava Savić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke