Vujošević podržao Ostoju i pozvao Vučelića da podnese ostavku!

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.09.2022.
14:13
Izvor: Sportske.net, Nova S

Proslavljeni trener i bivši predsednik JSD Partizan jasno i glasno rekao šta misli o aktuelnoj situaciji.

Pedja Milosavljevic/Starsport ©
Pedja Milosavljevic/Starsport ©

Povezane vesti

Trofejni košarkaški stručnjak Duško Vujošević gostovao je jutros na  Nova S televiziji, gde je izneo svoj stav povodom aktuelnih dešavanja u JSD Partizan.

Podsetimo, funkciju predsednika sportskog društva preuzeo je Ostoja Mijailović, što je potvrđeno i iz APR, iako dosadašnji predsednik Milorad Vučelić tu promenu ne priznaje i najavljuje istupanje fudbalskog kluba iz JSD Partizan.

Vujošević je u toj priči stao na Mijailovićevu stranu, a objasnio je i zbog čega tako misli.

''Trebalo bi da se zna u kolikim je dugovima Fudbalski klub Partizan, priča se 30, 40 miliona. Gomilaju dugove, ne razvijaju igrače, prodaju talente i grčevito se bore za ostanak na funkcijama. Pristali su na ulogu ikebane, da Partizan bude drugi. Stanojević nije na to pristao, bunio se, pa su ga proglašavali ludim, pričali su da podseća na mene. Ko su oni da prete izlaskom iz Spotskog društva? I navijači treba da se dignu. Kakvo izlaženje FK iz JSD?“, poručuje Vujošević.

Mijailovića vidi kao ''pozitivnijeg'' u odnosu na Vučelića kome je na kraju poslao i jasnu poruku da treba da se povuče.

''Ja sam bio romantičar na mestu predsednika JSD, a nisam siguran da su i oni. Tu niko nije sasvim u pravu, ali pozitivniji je Mijailović, uneo je u košarku i svoje privatne pare. Samo molim ljude da se urazume.

Pozivam Vučelića da da ostavku. Napravio je neke rezultate, ‘ajde... Ja sam mislio da će više da zaštiti Partizan'', zaključio je Vujošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke