Vukadinović i Mrkaić srušili Novi Pazar

Autor: Milovan Longinov
nedelja 22.08.2021.
18:35
Izvor: Sportske.net

Velika i tesna pobeda "stare dame".

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine pobedili su na svom stadionu ekipu Novog Pazara rezultatom 2:1 (1:0) u šestom kolu Super lige Srbije.

Strelci za Vojvodinu bili su Miljan Vukadinović u 10. i Momčilo Mrkaić u 78. minutu, dok je jedini pogodak za Novi Pazar postigao Aganspahić u 49. 

Vojvodina je odlično otvorila utakmicu i od prvog minuta pokazala da će napadati i igrati na gol više. Već u 10. minutu, Vukadinović se našao na pravom mestu i doneo prednost Vojvodini, prethodno je Kabić lepo odložio do Simića, koji je šutirao posle solo prodora, a na odbitak naleteo je krilni napadač „stare dame“ i lako pogodio za 1:0. 

Posle prvih 45 minuta delovalo je da Vojvodina sve drži u svojim rukama, ali je Novi Pazar odmah na startu drugog poluvremena uspeo da izjednači preko Aganspahića, koji je iskoristio lošiju reakciju odbrane Voše i savladao Nikolu Simića. 

Voša je nastavila da dominira, ali su se gosti odlično branili, pa su prave šanse izostale sve do 78. minuta kada je Mrkaić bio najviši u skoku i glavom pogodio za 2:1. 

Voša je uspela da sačuva prednost i tako upiše drugu prvenstvenu pobedu, pa posle pet odigranih utakmica ima osam osvojenih bodova, dok Novi Pazar ima samo jedan. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke