Vukadinović želi nastavak Vošinog niza i u Kupu Srbije

Autor: Milovan Longinov
utorak 30.11.2021.
14:50
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Pred teško gostovanje u Ivanjici...

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Ofanzivac Vojvodine Miljan Vukadinović smatra da je njegov tim u pravoj formi i veruje da će u istom ritmu nastaviti i u Kupu Srbije.

Vojvodina je vezala dve pobede nad ekipom Mladosti u razmaku od četiri dana, a Vukadinović je u ponedeljak na „Karađorđu“ poneo epitet igrača utakmice sa dva data gola i iznuđenim penalom.

"Najteže je kada u kratkom vremenskom periodu igrate protiv istog rivala, a favoriti ste i imate imperativ pobede. U Lučanima teren nije bio idealan, bilo nam je teže da igramo svoju igru, sve se svelo na borbu na sredini terena. U drugom meču, na našem terenu mogli smo da spustimo loptu, da odigramo kako umemo i da lakše dođemo do šansi i golova. Mislim da smo zasluženo pobedili i osvojili važne bodove. Trka u prvenstvu je žestoka, petoplasiranoj ekipi bežimo samo dva boda i zato moramo da se borimo za svaki", rekao je Vukadinović za klupski sajt.

Voša opet nema mnogo vremena za odmor, već u četvrtak sledi teško gostovanje Javoru u Ivanjici, u kojoj je u noći između ponedeljka i utorka napadao sneg.

"Ivanjica je uvek bila neugodno gostovanje. Javor je ispao iz Super lige, ali ima ambiciju da se ekspresno vrati, što pokazuju i njihovi rezultati u Prvoj ligi. Javor je uvek bio domaćinska ekipa i ako su još i otežani vremenski uslovi, biće nam još teže. Ipak, mi smo Vojvodina i moramo to da opravdamo u svim uslovima, na svakom terenu. Osvojili smo Kup pre dve godine i imamo uvek visoke ciljeve u tom takmičenju. Idemo sa namerom da pobedimo, da greške svedemo na minimum, jer u Kupu nema popravnog. Imamo 90 minuta da dokažemo da smo bolji i da pobedimo i tako ćemo i pristupiti. Želimo da prođemo u narednu rundu", zaključio je Vukadinović.

Utakmica Javor – Vojvodina na programu je u četvrtak u 15 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke