Vukanović trenira "pod punom ratnom opremom"!

Autor: Ivan Cvetković
petak 10.04.2020.
09:58
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

SNalaze se fudbaleri kako znaju i umeju.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Napadač Crvene zvezde Aleksa Vukanović odlučio je da vreme u Vanrednom stanju provede u Novom Sadu. Pridržava se svih preporuka državnih organa, instrukcija iz kluba o radu i nada se da bi uskoro život mogao da se vrati u normalu.

"Shvatio sam da je neophodno smanjiti kontakte na minimum. Devojka Kristina i ja smo sami u stanu u Novom Sadu i ne idemo čak ni kod familije jer ne želimo da ih ugrozimo. Pitamo roditelje treba li im nešto iz prodavnica, ali su oni, hvala Bogu, zdravi i mobilni tako da nam se uglavnom zahvale na ponudi jer sve mogu sami. U ovim okolnostima najvažnije je sačuvati zdravlje, a posebno zdrav razum. Ostanimo kod kuće, budimo uz najmilije, sve prolazi, pa će i ovo proći", veruje Vukanović

Dani liče jedan na drugi. Trening, ručak, odmor neka zabava u toku večeri i tako već više od tri nedelje.

"Ovako uređeno nam izgledaju i pripreme samo što su ove bolje jer su uz nas naše porodice. Nije mi dosadno, imam plan rada, a veče provedemo uz neku dobru seriju kao što je 'Tajkun', film, ili neku video igricu", kazao je fudbaler "crveno-belih".

Stručni štab šalje plan treninga, cilj je održati bar fizičku spremu koliko se može u ovim okolnostima, a klub je poslao i dodatnu opremu kao što su bicikla i traka.

"U poslednje vreme trčim i napolju, u blizini stana ali uz 'punu ratnu opremu' - masku i rukavice. U ovom trenutku je bitno da ostanemo zdravi i koliko-toliko fizički pripremljeni da bismo lakše odradili trenažni proces koji nas čeka pred nastavak prvenstva. Jedva čekam da ponovo krenemo sa normalnim radom, nema tog treninga koji može loptu da zameni", smatra Vukanović.
Bonus

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke