Vuksanović otkrio zbog čega je podneo ostavku: "Nemam finansijsku podršku, ostajem u OFK-i kao potencijalni investitor"

Autor: Ivan Cvetković
sreda 28.09.2022.
11:30
Izvor: Sportske.net, Beta

OFK Beograd se trenutnu takmiči u Srpskoj ligi "Beograd", gde posle sedam kola zauzima sedmo mesto na tabeli sa 10 osvojenih bodova.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Predsednik Upravnog odbora OFK Beograda Dejan Vuksanović rekao je da je podneo ostavku jer nije "imao finansijsku podršku" saradnika, bez koje nije mogao da "omogući nesmetani rad igračkog kadra, trenera i radnog klupskog pogona".

"Da, dao sam ostavku na poziciji predsednika Upravnog odbora OFK Beograda jer nisam imao finansijsku podršku saradnika, čekajući finansije sa kojima sam planirao da omogućim nesmetani rad igračkog kadra, trenera i radnog klupskog pogona", izjavio je Vuksanović.

On je dodao de je u prvih sedam kola prvenstva "radeći pod jako teškim okolnostima" OFK Beograd imao "pozitivan rezultat sa dve pobede, četiri remija i samo jednim minimalnim porazom".

"Krenuli smo ka samom vrhu, što je u dogledno vreme i krajnji cilj našeg angažovanja, ali ni to nije bilo dovoljno, od strane mnogih u klubu, da prepoznaju uspešan rad", rekao je dosadnjašnji predsednik Upravnog odbora OFK Beograd.

Vuksanović je rekao i da će u "naredna tri meseca klub biti vođen od strane tri člana nadzorne komisije", a da on ostaje pri klubu kao "visoko kotirani potencijalni investitor".

Tim sa Stare Karaburme, velikan jugoslovenskog i srpskog fudbala, već dugi niz godina se nalazi u velikoj krizi.

OFK Beograd se trenutnu takmiči u Srpskoj ligi "Beograd", gde posle sedam kola zauzima sedmo mesto na tabeli sa 10 osvojenih bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.