Vule progovorio: "Ja sam najviše izgubio"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.02.2016.
13:33
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Defanzivac Crvene zvezde Vukašin Jovanović stigao je na Kipar i priključio se saigračima koji se pripremaju za drugi deo sezone, a po dolasku je otvorio dušu i rekao nešto više oko propalih transfera u Bordo i Zenit.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Srpski reprezentativac Vukašin Jovanović našao se ove zime na meti Bordoa i Zenita ali mu je transfer u inostranstvo propao pa se u nedelju vratio na pripreme Crvene zvezde koje se održavaju na Kipru.

Mladi štoper ponovio je po dolasku na Kipar da nije uspeo da se dogovori sa predstavnicima Zenita i izrazio zadovoljstvo što se vratio na pripreme.

"Za sada nema nikakvog dogovora. Došao sam da se priključim ekipi, da treniram i da ne gubim vreme u Beogradu. Srećan sam što sam se vratio među svoje drugove i tamo gde najviše volim da budem. Jedva čekam prvi trening i nastavak priprema za drugi deo sezone" rekao je Jovanović.

Zvezdi je ove zime nuđeno 2.5 miliona evra za Vukašina Jovanovića od strane Zenita, ali igrač nije uspeo da usaglasi odredbe ugovora sa ruskim klubom.

"Ne bi trebalo da ja kao igrač pričam o tome. Mogu samo da kažem da se nisam dogovorio ni sa jednim klubom. Došao sam nazad na pripreme i veliko mi je zadovoljstvo što sam opet tu" dodao je Jovanović.

Ruski premijerligaš iz Sankt Petersburga nije bio jedini klub koji je ove zime želeo Jovanovića, ali je zbog "Gasproma" dobio prednost u odnosu na Bordo koji je nudio povoljnije uslove i Zvezdi i samom igraču.

"Deset-petnaest dana je trajala priča oko Bordoa, pa isto toliko dana priča oko Zenita. Tu sam najviše ja izgubio, jer nisam bio fokusiran na treninge. Razmišljao sam šta je najbolje za moju karijeru, pojavljivali su se mnogi savetnici, ali na kraju sam ja najviše izgubio" objasnio je Jovanović i dodao,

"Možda je tako trebalo da bude. Nisam se dogovorio ni sa jednim klubom, trebalo je ranije da dođem ovde ali se neke stvari nisu poklopile" zaključio je mladi fudbaler.

Vukašina Jovanovića će na Kipru dočekati i jača konkurencija u zadnjoj liniji tima jer se klubu priključio Brazilac Edson da Silva, ali nema sumnje da će u čitavoj priči najzadovoljniji biti Miodrag Božović jer kvalitetan igrač na kraju ostaje u konkurenciji za tim.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dropkick Murphys
Sunday, 07.02.2016
14:42

Kad udjemo u LS,skocice mu cena,pa ce biti svio zadovoljni,i on i klub....Sada nam fali jos samo spic i desni bek,ocekujem da dodju na leto....

avatar
Slovenac
Sunday, 07.02.2016
15:46

U koju ligu sampiona?Vi mozete da igrate samo u ligi sampiona zvanoj JSL jer za bolje i niste.Tesko da ce vam neko doci na leto,pre ce pola njih otici u inostranstvo,pocevsi od Kataija,Donalda, Uga itd.

avatar
LoleRava
Sunday, 07.02.2016
20:37

ne brini ti za nas,nego gledaj kako da budete 6 nekako!

avatar
partizan
Sunday, 07.02.2016
18:02

Mislis SL vise nije JSL jelen vise nije sponzor.

avatar
Beogradski Fantom
Sunday, 07.02.2016
17:52

Zvezdas sam ali pricamo realno samo.Te Terziceve price o Ligi Sampiona su za malu decu,pre zavrsetka polu sezone bila je prica kako nijedan igrac nece otici kako se pravi tim za Evropu,bla bla,otisli su Grujic,Jovic i evo izvesno Jovanovic.I ne razumem ostanak Grujica na pozajmicu i placanje 1 milion evra za to,mnogo je to para,titula je osvojena.A to da se ce ovaj tim da ostane nema od toga nista,svi dobro znamo da se ovde igraci prodaju za kesu krompira i iz ovog tima ce na leto otici bar 2,3 igraca u najboljem slucaju,ne moguce je zadrzati Uga,Katajia,Srnica,Plavsica,..Ot toga nema nista,misljenja se menjaju za 15 dana,jedno se prica drugo radi,lopov do lopova.

avatar
Svetski sampion
Sunday, 07.02.2016
17:50

Slovenski grobar ? Hahahahahahaha

avatar
bobar84c
Sunday, 07.02.2016
16:38
avatar
Sunday, 07.02.2016
14:35

Ne daju Rusi tako lako novac svakome, a samo zvezdini navijači veruju da im je generalni sponzor Gazprom, a ne država Srbija. Sve će vam se to obiti od glavu, samo polako...

avatar
Nenad Stanisic
Sunday, 07.02.2016
15:32

Ne gusite vise s tim baba~Vanga kletvama. Neka nam se obije, sta vi imate s tim. Samozadovljavajte se nasim problemima, vase trpajte pod tepih i tako u krug. Nc, nc, nc..... :(

avatar
Sunday, 07.02.2016
20:17

Veći deo naših problema je proistekao iz zlodela koje činite u srpskom sportu uz pomoć diktatorske političke moći! Vaši klubovi su i sa ogromnom političkom podrškom u državi ugašeni ili su na pragu gašenja, a zamisli koliko biste bili uspešni bez iste. Bili biste manji od makovog zrna baš kao što ste sada mali u moralnom smislu. Partizan ne bi imao ni 1% problema koje ima da mu država nije zabranila izgradnju stadiona, da mu država ne otima stadion, da država ne gleda pljačku kluba iz unutra...

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Sunday, 07.02.2016
15:46

Tebi ne mora nista da se obija,vec nam je dovoljno zao,zbog tvoje paranoje,za to nema leka,mozda bi pomogle neke ustanove da se ukljuce,ajde ljudi pomozite mu dok nije kasno :)