Za nevericu, Ronaldu već pre 15 godina poništen gol za kojim će žaliti mnogo više, i opet je Srbija bila deo priče, grupa kao preslikana!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 28.03.2021.
10:17
Izvor: Sportske.net

Malo ko će se setiti ove situacije...

Povezane vesti

U pitanju su kvalifikacije za EP 2008. 

Portugal, tada sa Ronaldom kao novim liderom i zvezdom Mančester Junajteda je bio u grupi sa Srbijom i Azerbejdžanom kao sada, tada je bilo osam timova, sećate se verovatno tih kvalifikacija sa Klementeom. To je ona naša čuvena navika, igrali smo dva puta nerešeno sa Portugalom, tukli Belgiju, ali smo uspeli da ne dobijemo Jermeniju i izgubimo od Kazahstana.

Oba meča sa Portugalom su završila 1:1, u jednom smo videli bokserski duel Skolarija i Dragutinovića, pisali smo juče o tome, na kraju smo ostali treći, tri boda manje od Portugalaca, četiri od Poljske. 

Kako rekosmo u grupi je bio Azerbejdžan, Ronaldo je u tim kvalifikacijama postigao osam golova, tačnije devet, jedan mu nije priznat kao i sinoć.

U pitanju je bio duel sa Azerbejdžanom, pobedili su sa 3:0, dao je dva, ali mu na stadionu "Do Beša" nije priznat het-trik.

I to kakav, gol koji ćete videti je pravo malo savršenstvo, naravno tada VAR nije bio ni bliska budućnost, lopta je prešla liniju, ali sudije to nisu videle. 

Da jesu, ovo bi mu bio jedan od najlepših golova u karijeri...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Sunday, 28.03.2021
17:06

Ovo je najbolji dokaz da svi koji pišu kako je ovo prvi i jedini nepriznat gol izlizanom u karijeri zapravo pišu gluposti, jer je očigledno postojao još jedan, što sa ovim sinoć čini savršen balans za 150 priznatih neregularnih golova izlizanom iz ofsajda, izmišljenih penala, faulova u napadu, igranja rukama i sl. 😂😂😂

avatar
Algebra
Sunday, 28.03.2021
11:52

''...tukli Belgiju...", pa i Belgija je tukla nas, ali da napomenemo da je Belgija te 2008. bila u rangu Jermenije (ubedljivo najbolji igrači Tomas Bufel, te u to vreme mladi Bore)