Za početak - ''NE''! Od ljubavi se ne živi, Zvezda će morati da pojača ponudu?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.05.2019.
20:46
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

U početku je delovalo da Zvezda neće imati težak posao u realizaciji prvog letnjeg pojačanja, ali...

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Još prošle nedelje je potvrđeno da je Crvena zvezda počela pregovore sa štoperom niškog Radničkog Radovanom Pankovim, koji je još pre dolaska u Niš javno pokazivao privrženost beogradskim crveno-belima.

Posle odlične sezone u Radničkom, Pankov je sada u situaciji da ostvari svoju dugogodišnju želju i postane fudbaler Crvene zvezde, aktuelnog šampiona Srbije, a danas je u društvu menadžera boravio u Ljutice Bogdana povodom potencijalnog transfera.

Ali, kako večeras prenosi ''Telegraf'', prva runda pregovora završena je neuspešno.

Čelnici dva kluba su se navodno već dogovorili o visini obeštećenja koje bi trebalo da iznosi 300.000 evra, ali zapelo je na relaciji Zvezda - Pankov.

Pomenuti izvor navodi da su crveno-beli ponudili Pankovu mesečnu platu od 10.000 evra, ali da on to, bar za sada, nije prihvatio i da je tražio 15.000 evra na mesečnom nivou.

Ipak, to ne znači da pregovori neće biti nastavljeni, vremena za razmišljanje imaju obe strane bar do kraja tekuće sezone, odnosno do kraja ovog meseca, kada bi trebalo da bude poznat konačan epilog ovih pregovora.

Pankov ima 24 godine, član je naše zlatne generacije sa Novog Zelanda koja je pre četiri godine postala omladinski prvak sveta, a ugovorom sa Radničkim je vezan do leta 2020.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke