Za razliku od Borca, Jagodina igrala i osvojila bod u gostima!

Autor: Darko Mitrović
subota 17.04.2021.
18:43
Izvor: Sportske.net

Od četiri utakmice ovog popodneva do kraja su odigrane tri.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Preneli smo ranije danas, utakmica 28. kola Prve lige Srbije između kragujevačkog Radničkog 1923 i čačanskog Borca 1926 prekinuta je u 12. minutu pošto su gosti nastupili sa samo sedmoricom igrača, a već u uvodnim minutima meča jedan od njih se požalio na povredu i nije mogao da nastavi meč. Prema propisima, Borac više nije imao minimalan broj igrača na terenu i meč je morao da bude prekinut.

Na ovaj način Čačani su izrazili svoj protest zbog odluke disciplinskih organa FSS da ih kazni novčano i oduzimanjem šest bodova zbog sumnji u nameštanje.

Podsetimo, osim Borca, kažnjena je i Jagodina, ali njihov tim je danas odigrao meč protiv Sloge u Kraljevu i osvojio bod u remiju bez golova, 0:0.

Za to vreme, odigrane su još dve utakmice 28. kola. Kabel je na svom terenu savladao ekipu Zemuna sa 1:0 i na vrhu tabele se izjednačio sa Radničkim 1923. Obe ekipe sada imaju po 55 bodova, ali za očekivati je da današnji meč Kragujevčani dobiju službenim rezultatom, posle čega će opet pobeći Novosađanima na tri boda razlike.

Najzanimljivije je ipak bilo u Pirotu, gde je domaći Radnički savladao Loznicu sa 2:1.

*

Standings provided by SofaScore LiveScore


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke