Za titulu treba nešto više - Partizan ređa kikseve!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 23.07.2022.
22:59
Izvor: Sportske.net

Slaba partija crno-belih...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Drugi vezani kiks Partizana. 

Danas je na stadionu u Humskoj u nehumanim uslovima gostovala ekipa TSC-a, na kraju su otišli gosti svojim kućama daleko zadovoljniji jer je meč završen rezultatom 0:0. 

Velike probleme je imao Partizan i danas i to od samog starta. 

Ekipa Ilije Stolice je u izmenjenom sastavu počela ovaj meč, u odnosu na utakmicu protiv Radničkog iz Niša, ali nije vredelo. 

Prva ozbiljnija viđena je u 14. minutu, Belić je došao do lopte, okušao svoj udarac iz kaznenog prostora, ali je golman Ilić odbranio njegov šut. 

Par minuta nakon toga pokušao je i Rikardo kada je lopta prošla pored stative, a na drugoj strani prva velika šansa za goste koji su nakon kornera umalo poveli, Čalušić je šutirao, ali je lopta otišla malo pored gola. 

Nakon toga, miran tok duela, praktično bez šansi sve do 40. minuta. 

Najbolja šansa viđena jetada kada je Urošević uhvatio volej i to desnom nogom, ali je lopta završila u korneru nakon što je Ilić intervenisao. Lopta je nakon njegove intervencije udarila i u stativu.

U nastavku Partizan je igrao slično, kasnije je umesto Terzića ušao Dijabate, pokušao je Stolica i sa Menigom umesto Natha... Upravo su Menig i Dijabate stvorili jednu šansu kada je na kraju krilni igrač sa dužim stažom u crno-belom pokušao da ugrozi gol večeras odličnog Ilića, ali nije vredelo. 

Čekali smo totalnu ofanzivu Partizana i dočekali smo je, ali je to otvorilo prilike za goste da iz kontre odnesu sva tri boda. Malo je falilo da se to i desi, igrao se 78. miut kada je Stojković utekao svojim čuvarima, poslao oštru loptu u kazneni prostor, ali na sreću po crno-bele, defanzivci su ovoga puta odradili dobar posao. Urošević je sprečio Stanojeva da samo postavi nogu i gurne loptu u gol. 

Ništa nismo videli od Partizana do kraja osim jedne prilike mladog Baždara koji je odmah po ulasku mogao da postigne gol nakon dodavanja Meniga, pa su ekipe podelile bodove čemu se, čini se, najviše raduju navijači Crvene zvezde. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke