Zabrinuti Milojević: ''Sami sebe 'ubijamo', ne znam zašto se to događa...''

Autor: Darko Mitrović
petak 27.09.2024.
21:04
Izvor: Sportske.net

Novi kadrovski problem za Zvezdu pred put u Milano.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Posle večitog derbija Crvena zvezda je do daljnjeg ostala bez povređenog Mirka Ivanića, a kako sada stvari stoje, trener Vladan Milojević u utorak protiv Intera u Milanu neće moći da računa ni na golmana Omrija Glazera koji se ponovo povredio večeras protiv Železničara.

''Čestitam igračima na pobedi. Imamo vrlo malo vremena da se odmorimo, zgusnut nam je raspored. Izlaze nam i igrači iz povreda. Opet smo i Glazera izgubili, sami sebe 'ubijamo', ne znam zašto se to događa. Rešižemo i taj problem. S druge strane, Železničar se branio nisko, sa pet igrača na kraju, mislim da su jednom i šutnuli na gol, tada su i dali gol. Igramo protiv takvih ekipa, ali šta da radimo...'', izjavio je Milojević za TV Arena sport posle meča koji je njegov tim dobio sa 2:1 na Marakani.

Na dodatno pitanje reportera, ponovo se vratio na Glazerovu povredu i kako je do nje došlo.

''Čim je izašao na ovakav način, ja se samo plašim da nije obnovio tu povredu, ali videćemo. Ne sviđa mi se ta situacija kako je došlo do nje. Obično to tako biva, kad se ne ispoštuju neke stvari, onda to tako dođe...'', konstatovao je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke