Zadovoljstvo izbija iz Mrkele, ali na jedno pitanje nema odgovor

Autor: Aleksandar Golubović
petak 27.08.2021.
09:55
Izvor: Sportske.net

Zakopčan o pojačanjima.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela istakao je zadovoljstvo nakon izborene pete uzastopne evropske jeseni, ali nije želeo da otkriva mnogo kada je reč o pojačanjima.

Zvezda je u četvrtak uveče odbranila u Rumuniji beogradskih 4:0 i pobedom od 2:1 plasirala se u grupnu fazu Lige Evrope.

Sa tim u vezi, spokoj se osetio u izrazu lica i rečima nekadašnjeg fudbalera.

"Presrećni smo! Ovo je peta godina u nizu da igramo grupnu fazu nekog evropskog takmičenja i to je bio jedan od postavljenih ciljeva pred početak sezone. Čestitam kompletnom stručnom štabu na sjajnom poslu, ovim fenomenalnim igračima, kao i navijačima koji su i u Rumuniji bili uz nas", rekao je Zvezdin direktor posle meča u kamere Arene Sport.

O pojačanjima nije bio toliko otvoren.

"Nikada nisam govorio javno o imenima. Zadovoljan sam igračkim kadrom, možemo mnogo. Naravno, dobro je i kad ekipa može da se osveži. Ako se ukaže prilika - reagovaćemo. Ima vremena", naveo je on.

Podsetimo, Zvezda je zainteresovana za Rišaira Živkovića, Duška Tošića i Nikolu Čumića, a prva dvojica su u subotu gledala prvenstveni meč crveno-belih protiv TSC-a.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke