Zagonetni Lazetić posle poraza od Zvezde čestitao svima ''osim dvojici''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 16.12.2021.
19:05
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Nije želeo da se detaljnije bavi ''dubljom pričom''.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Ekipa TSC-a je večeras pružila odličan otpor favorizovanoj Crvenoj zvezdi, dva puta je tokom prvog poluvremena imala rezultatsku prednost, ali je u drugom poluvremenu Zvezda uspela da dođe do preokreta, zahvaljujući golgeterski raspoloženom Milanu Pavkovu.

Meč je završen rezultatom 3:2 za Zvezdu, a posle meča je trener TSC-a Žarko Lazetić pred kamerama TV arena sport dao pomalo zagotentnu izjavu, čestitajući svim akterima meča, izuzev ''dvojice'' kojima nije želeo da pominje imena.


''Bila je dobra utakmica. Čestitam Zvezdi na pobedi, naravno. Bila je dobra, intenzivna utakmica, posebno za kraj sezone. Krenuli smo kako treba, posle datih golova smo imali svoju šansu, kontranapade, brzali smo u poslednjim pasovima i tu smo negde izgubili šansu da pobedimo.

Lako smo primili gol na nameštenu odbranu i to je poremetilo ekipu. U drugom poluvremenu nismo uspeli do kraja da dođemo do ozbiljnije šanse, kao ni Zvezda. Kao da se išlo na to da se utakmica tako završi.

Čestitam svim akterima, sudijama, osim dvojici, ali to je neka dublja priča'', istakao je Lazetić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Thursday, 16.12.2021
21:46

Mislio je na glavnog i sudiju u VAR sobi. I jedan i drugi su prevideli očigledan faul Kataia, posle koga je Zvezda postigla gol.