Zahid spreman za "večiti" derbi: "Jedva čekam, igrao sam puno takvih do sada"

Autor: Filip Rodic
subota 23.09.2023.
16:30
Izvor: Sportske.net

"Ćutimo i radimo pred derbi".

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Gajas Zahid je brzo po dolasku krenuo sa doprinosom na terenu. Bio je strelac protiv Radnika u Beogradu i u Pančecu protiv Železničara. Teški mečevi za nerve, ali crno-beli uspevaju da ih dobijaju. 

"Da, nadam se i poslednji put! Ali to je fudbal, nije lako igrati na ovakvom terenu, veštačka trava, suv je teren. Nisu to izgovori, jednostavno znali smo da će biti teška utakmica. Mi smo naš posao odradili. Oni su imali penal i sem toga nisu stvorili šansu, dok smo ih mi imali puno. Mogli smo da postignemo još golova, ali srećni smo zbog pobede. To je najvažnije! Moraš da pobeđuješ u ovakvim utakmicama ako želiš da završiš na vrhu tabele. Sve se svodi na to da nastavimo da radimo, da se borimo i nadam se da ćemo imati manje stresne utakmice u budućnosti", rekao je Zahid.

Sledi "večiti" derbi za šet dana.

"Ćutimo i radimo. Derbi je derbi, biće teška utakmica. Biće puno borbe na terenu, moraćemo da damo sve od sebe i verujem da ćemo biti bolji tim i pobediti", dodao je Zahid.

I ostali stranci u ekipi su svesni značaja tog meča.

"Da, mislim da znaju. Jedva čekam da osetim atmosferu derbija. Igrao sam ih puno do sada, znam šta on nosi sa sobom. Večiti derbi nije poznat samo u Srbiji i na Balkanu već u celom svetu. Verujem da ćemo dati sve od sebe i pobediti", smatra Zahid.

Podrška navijača nikad ne zakaže, što se videlo u Pančevu.

"Svi su mi po dolasku govorili kakve navijače Partizan ima i da je takva podrška nešto što je na derbijima retko viđeno na Balkanu i Evropi. Zaista želim da ispune stadion i da nas, na terenu, prožme njihova energija. Hvala im na podršci u Pančevu", zaključio je Zahid.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke