Zakarić zna recept kako da Partizan dođe do željenog cilja

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.02.2019.
11:27
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Partizan je ubedljivo pobedio na startu drugog dela sezone, Zakarić je tome doprineo i svojim golom.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Posle nekoliko neefikasnih utakmica na pripremama u Turskoj, navijači Partizana su se pribojavali kako će izgledati start crno-belih u prvom prolećnom kolu, ali je srpski vicešampion odlično odradio posao na gostovanju ekipi Bačke.

Partizan je slavio sa 3:0, a jedan od strelaca bio je i krilni vezista crno-belih Goran Zakarić. Gol je postigao neposredno pošto je zbog izlaska Tošića prešao na suprotnu, levu stranu terena.

''Kada je Toške izašao (prim.aut. Zoran Tošić) vratili smo se u formaciju koju smo igrali češće. Prešao sam levo, iskoristili smo još jednu kontru gde je Nikolić dodao do mene i zabio sam gol za konačnih tri nula. Zasluga cele ekipe, jer smo stvarno odigrali odličnu utakmicu'', istakao je Zakarić u razgovoru za klupski sajt.

Igra u Bačkoj Palanci daje nadu crno-belima da će tokom proleća sve izgledati još bolje. Tako razmišlja i Zakarić.

''Mi smo znali i ranije da odigramo nekoliko utakmica sa dva špica, s tim što je to danas izgledalo odlično i naravno da smo zadovoljni zbog toga. Mislim da stvari polako dolaze na svoje mesto.

Pripreme su period kada se ekipa treba spremiti što bolje fizički i taktički, a mislim da smo mi to danas pokazali tokom cele utakmice. Rekao bih da smo danas upravo ispunili sve što je šef tražio od nas.

Tokom priprema to nekad nije izgledalo najbolje, ali to je sve period uigravanja. Najvažnije je da smo danas pobedili i odigrali dobro utakmicu'', objašnjava Zakarić.

Na kraju je otkrio i recept za ulazak u seriju pobeda.

''Ići ovim putem, ispravljati greške u hodu i truditi se da timskim radom svaku utakmicu dobijemo. To je recept, bez preterane euforije do cilja'', zaključio je Zakarić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke