Partizanov ''Dan D'' - Savo IN, uprava OUT?!

Autor: Darko Mitrović
petak 27.09.2024.
17:30
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Samo pokušaj da se ublaži nezadovoljstvo navijača, ili su čelnici kluba zaista shvatili da je vreme da odu iz Humske?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je danas i zvanično promovisao novog trenera Sava Miloševića, koji se posle četiri godine vraća na klupu crno-belih, u nikad težem trenutku po klub iz Humske u ovom veku.

On će zvanično početi sa radom u ponedeljak, a ekipu će u nedelju protiv lučanske Mladosti sa klupe voditi Branko Vukašinović, dosadašnji pomoćnik Aleksandra Stanojevića.

S obzirom na situaciju u kojoj se klub nalazi, mnogi se pitaju šta Miloševiću ovo treba dok je aktuelna uprava i dalje u klubu, a ima i sumnji da je njegovo imenovanje za novog šefa struke još jedan paravan iza kog će se sakriti omraženo rukovodstvo Partizana i da će po ko zna koji put pokušati da skrene pažnju sa sebe i ponudi navijačima još jednu ''šarenu lažu'' sada kada je još jedna titula praktično izgubljena, a da ne govorimo o katastrofi u Evropi ovog leta.

Ali, danas se pojavila još jedna informacija koja bi mogla da najavi korenite promene u Partizanu. Naime, ''Telegraf'' je preneo svoja saznanja da je za 11. oktobar zakazana vanredna sednica Skupštine kluba na kojoj bi trebalo da se raspravlja o aktuelnom stanju u klubu.

Bilo bi logično da se posle svih ovogodišnjih neuspeha, a pogotovo posle sedam godina bez titule prvaka uprava kluba konačno povuče i svoja mesta prepusti nekom drugom, ali da bi se to desilo, potrebno je da delegati Skupštine to izglasaju.

Već smo ranije imali priliku da vidimo da je navodna ostavka Milorada Vučelića bila farsa, a da li će naredna sednica skupštine biti druga epizoda te iste farse, ili je zaista došlo vreme da u Partizanu nešto zaista počne da se menja, videćemo za petnaestak dana...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke