Zamislite još i Švajnija na klupi Srbije?! ''To bi bila ozbiljna priča!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.06.2024.
11:30
Izvor: Sportske.net, Kurir

Samo lepe želje ili nešto više od toga?

David Damnjanovic/STARSPORT
David Damnjanovic/STARSPORT

Povezane vesti

Iako je posle eliminacije našeg nacionalnog tima na kraju grupne faze takmičenja na Evropskom prvenstvu, selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi dospeo na udar medija i ovih dana najavljuje se njegov odlazak sa klupe ''orlova'', još uvek nema konkretnijih informacija na tu temu.

Za to vreme uveliko traju spekulacije na temu ko bi mogao da ga nasledi, a ''najbombastičnija'' najava vezana je za ime nekadašnjeg nemačkog selektora Joakima Leva.

Iz Nemačke je ubrzo stigao demanti te opcije, ali se o Levu i dalje priča u Srbiji. I ne samo o njemu!

Naime, nekadašnji srpski trener sa dugogodišnjim stažom u Nemačkoj Dragoslav Stepanović je u razgovoru za ''Kurir'' komentarisao pomenute najave o dolasku Joakima Leva na klupu Srbije i utisak je da ne odbacuje tu mogućnost.

''Mogu vam reći ono što ja mislim. Menadžer Leva je bio sigurno kontaktiran... E, sad, on neće da kaže da je to tako, jer bi pokvario pregovore koji traju. Niti to želi da uradi bilo ko iz Joakimovog okruženja. I zašto znam da je Joakim Lev kontaktiran iz Srbije. Zato, što je Piksi 15 dana pred start Evropskog prvenstva, rekao čelnicima FSS da će otići u Kinu, ako ne potpiše novi ugovor. I ovi su tada zvali Leva'', izjavio je Stepanović.

Još više mu se dopalo i razmišljanje da bi sa Levom na klupu Srbije navodno mogao da stigne i Bastijan Švajnštajger kao njegov pomoćnik.

''To bi bila ozbiljna priča! Njih dvojica su odlični prijatelji. Bastijan je 2014. na Mundijalu u Brazilu poginuo za Joakima. Krvario je za njega. I Lev to ceni. Mislim da to ne bi bilo loše rešenje'', poručio je Stepanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke