Žander se baš raspričao, sad tvrdi i da ga Zvezda mesecima nije plaćala?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.04.2020.
19:40
Izvor: Sportske.net

Podsetio je i na svoje odlične partije, kada je bio najbolji na terenu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Juče se pojavio samo deo razgovora sada već bivšeg beka Crvene zvezde Santane Žandera za kiparski portal ''kerkida.net'', gde je govorio i o uvredama koje je su stizale na njegovu adresu posle utakmice protiv Olimpijakosa u Pireju, kada je u finišu meča bespotrebno skrivio penal.

Danas, znatno opširnija njegova izjava za isti portal i opet je privukao veliku pažnju svojim izjavama.

Zvezdi je posle svega zahvalan za priliku koju je dobio da zaigra u dresu najtrofejnijeg srpskog kluba, ali iznenadio je jednom rečenicom u kojoj je pomenuo višemesečne zaostatke u isplatama.

''Iako me klub nije tretirao kako treba, između ostalog neplaćen sam šest meseci (od oktobra), nastavio sam da radim svoj posao kao dobar profesionalac. Ali moram da zahvalim Crvenoj zvezdi, a posebno treneru Vladanu Milojeviću jer smo imali sjajnu saradnju. Želim da nastavim karijeru, jer u fudbalu imam puno toga da ponudim'', objasnio je Žander.

Podsetio je i na neke svoje dobre partije koje su brzo paleu zaborav.

''Zahvalan sam Crvenoj zvezdi što mi je pružila priliku da igram u tako sjajnoj ekipi. Imam čistu savest, jer svaki put kada sam igrao bio sam jedan od najboljih na terenu.

Nažalost, u utakmici protiv Olimpijakosa imao sam nesreću da budem kažnjen i bez sumnje je to bio najgori trenutak u mojoj karijeri.

U utakmici protiv Kopenhagena, u trećem kolu kvalifikacija Lige šampiona, bio sam najbolji igrač meča, gde sam, između ostalog, iznudio isključenje igrača protivničkog tima.

Da se ​​to nije dogodilo, moj tim ne bi uspeo. Takav je fudbal i na to sam navikao. Sve možete da uradite savršeno, ali posle prve greške oni će zaršiti s vama'', dodao je on.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Thursday, 09.04.2020
12:31

Sve mu pada recenicom da je na skoro svakom mecu bio najbolji igrac na terenu. Pa onda jos neko pravdanje s platama, sto onda ranije nije trazio raskid nego je toliko trpeo?

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 08.04.2020
20:20

Ovaj lik da ima bar malo obraza izrazio bi iskreno zaljenje sto je Zvezdu izbacio iz Liga Evrope, a ne bi iznosio nevidjene lazi. Koliko budala treba da bude neko ko ce njemu da poveruje da je pristao na sporazumni raskid ugovora kad je imao sve adute u svojim rukama ako ga Zvezda mesecima nije placala.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 08.04.2020
19:42

Da, ne bi trazio raskid ugovora posle 3 meseca da je ovo istina,koji bi dobio lagano :D kakva smesna prica

avatar
Wednesday, 08.04.2020
20:24

Zasto smesna prica ako ovako moze da vas tuzi za ogroman novac koji ste mu dugovali po slovu ugovora? Smesna prica je za one sa pilecim mozgom.

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 14.04.2020
16:30

Ti opet o svojoj Slavoniji ljepi, ali samo nastavi da mene pratis na vestima o Zvezdi jer bas si mi talican ljepi.

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 13.04.2020
15:34

Kad prodje ova situacija sa korona virusom, onda ces moci opet da se javljas sa posla i sa onim svojim nologom povratak kralja ili king of jungle ljepi.

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 09.04.2020
13:24

Znao sam da ces se opet prepoznati ljepi.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 08.04.2020
22:13

pa sto nije tuzio :D odmah bi posle 3 meseca dobio raskid ugovora i sve bi moralo da mu bude isplaceno,ne budi glup

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 08.04.2020
22:05

Stvarno Nemanja zar je moguce da ti ne mozes da ukapiras da se coveku vise isplati da sporazumno raskine ugovor sa Zvezdom i da dobije samo pare do meseca marta, nego da Zvezdu tuzi arbitraznoj komisiji zbog ne postovanja vazeceg ugovora zbog kasnjenja plate i da pred sudom dobije pare do kraja vazeceg ugovora. Pa Nemanja to ne mogu da ukapiraju samo likovi koji imaju mozak manji od pileceg, a ja pouzdano znam da ti nisi takav.