Zanimljivo u Subotici, TSC odneo bod

Autor: Darko Mitrović
petak 10.09.2021.
21:00
Izvor: Sportske.net

Bez obzira na konačan rezultat, gledaoci su imali šta da vide.

Povezane vesti

Posle trijumfa Napretka nad Radnikom u Kruševcu rezultatom 1:0, večeras je odigrana još jedna utakmica osmog kola Linglong Superlige.

Spartak je na Gradskom stadionu u Subotici dočekao ekipu TSC-a, a pobednika nije bilo, meč je završen bez golova, 0:0.

Ipak, meč je bio zanimljiv, bilo je prilika na obe strane, pogotovo u drugom poluvremenu.

Zec u 69. minutu propustio najbolju priliku za TSC od početka utakmice. Golman Spartaka Dubljanić je tada uspeo da zakači loptu i skrene je u korner posle kog je i Ratkov propustio novu priliku pošto sa oko šest metara nije uspeo da zahvati loptu kako je želeo.

Tek što je ušao, Mile Savković je u 76. minutu propustio veliku priliku za Spartak, ali se ovoga puta istakao golman TSC-a Nenad Filipović.

Nastavio je Spartak sa napadima, par minuta kasnije i Šimura je bio u šansi, ali je loše šutirao, a u 80. minutu mreža gostiju se zatresla, međutim Savković je bio u ofsajdu i gol je opravdano poništen.

Sedam minuta kasnije možda i sporna situacija u kaznenom prostoru TSC-a. Najnovije Spartakovo pojačanje, Nemanja Mihajlović je pao posle obećavajućeg prodora prilikom kontakta sa protivničkim igračem, ali se sudija nije oglasio, niti je dobio signal iz VAR sobe.

Do kraja bez novih prilika, ostalo je 0:0, pa sada TSC ima 17 bodova na drugom mestu, ali uz dve utakmice više od Zvezde koja je osvojila 16 bodova. Spartak se probio na peto mesto sa 12 bodova.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke