Zapamtite njegove reči, biće ''potop Makabija na Marakani''?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.08.2022.
13:23
Izvor: Sportske.net, Kurir

On uvek govori otvoreno i direktno.

Pavle Knežević/Sportske.net
Pavle Knežević/Sportske.net

Povezane vesti

Navijači Crvene zvezde sada već odbrojavaju sate do revanš meča između srpskog šampiona i Makabija iz Haife u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izraelski tim u Beograd donosi minimalnu prednost od 3:2 iz prvog meča pre pet dana u Haifi, ali Zvezda će sada imati ogromnu podršku sa tribina i veliki je favorit za plasman u grupnu fazu takmičenja (kvota na Zvezdinu pobedu 1.85 u AdmirakBet-u), bez obzira na pomenuti rezultat iz prvog meča.

U Zvezdin uspeh veruje i nekadašnji fudbaler Željezničara, Atletika, Verdera, Arminije... Rade Bogdanović koga u poslednje vreme često gledamo i kao stručnog konsultanta na RTS-u, gde svojim komentarima privlači veliku pažnju.

Ovoga puta je u najavi utakmice govorio za ''Kurir'' i prognozirao - ''potop'' Makabija sutra na našem najvećem stadionu!

''Mislim da je Zvezda kvalitetniji tim od Makabija. Verujem da će proći, iako prva utakmica po meni, nije bila dobro postavljena. Ne možeš na gostujućem terenu igrati sa tolikim brojem ofanzivnih igrača, a da nemaš defanzivca koji će na sredini obavljati odbrambene zadatke. To je bio razlog zašto su primili tri gola. Ali, Zvezda je bolji tim proći će.

U utorak, lično očekujem potop Makabija na Marakani pred delijama! Mislim da će Deki Stanković ući u Ligu šampiona. Treći put će da mu se posreći'', poručio je Bogdanović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke