Žarko Lazetić: "Jasno je s kim imamo posla, ovo je velika stvar za nas"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 11.04.2023.
22:04
Izvor: Sportske.net

Cilj je jasan.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Trener fudbalera TSC iz Bačke Topole Žarko Lazetić kazao je danas nakon pobede njegovog tima nad Voždovcem od 1:3 na gostovanju da žali što nije manje utakmica ostalo do kraja sezone.

Sjajni tim sa severa zemlje nastavlja sa odličnim rezultatima. Nije im bilo lako, ali su zahvaljujući golovima Jovanovića, Ratkova i Mirčevskog, uz greške domaćih, došli su do vrednog trijumfa u borbi za drugo mesto.

A, kako je to bilo igrati na veštačkoj podlozi na "Krovu"?

"Trebalo je vreme da se adaptiramo, sigurno je bolji teren nego gde smo igrali u poslednje vreme. Ušli smo malo i umorno i stidljivo. Spasavao nas je golman, primili smo gol, ali fenomenalna reakcija ekipe je usledila. Čestitam Voždovcau na izvanrednoj utakmici, ovo je njihovo najbolje izdanje u polusezoni. Uspeli smo da dođemo do nama bitne pobede i velikog rezultata. Jedino što nije dobro što je ovo tek 30. kolo, ima još sedam do kraja. Velika stvar za nas i nastavićemo dobro da se pripremamo za ono što sledi", naveo je trener TSC.

Sledi nastavak borbe za drugo mesto i TSC želi tu poziciju uprkos opakoj konkurenciji.

"Mi želimo od početka da pobedimo svaku utakmicu i to se neće promeniti. Videćemo za šta će to biti dovoljno. Jasno nam je s kime imamo posla. Da je lako biti drugi, svako bi bio. Znamo da možemo da završimo i peti, ali potrudićemo se da svaku utakmicu idemo na pobedu", rekao je Lazetić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke