Žarko Zečević odgovorio Terziću: "Mi smo te postavili za predsednika FSS-a, sad imaš obraza da nam se obratiš ovako?"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 01.11.2022.
14:55
Izvor: Sportske.net

Nekada prvi čovek Partizana želeo da odgovori Zvezdanu Terziću tokom odluke o rukovodstvu Fudbalskog saveza Srbije.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Javnosti se obratio Žarko Zečević na izboru za rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije, a želeo je najviše da komentariše javne komentare Zvezdana Terzića koji ne želi Nenada Bjekovića na čelu Fudbalskog saveza Srbije. 

"Želim da se obratim, ne kao delegat Partizana... Želeo bih da dam neke napomene zbog svega što se dešavalo ova dva dana. Taj antagonizam između Zvezde i Partizana šteti srpskom sportu. Šteti odnosima u društvu, ponašanju navijača i svemu ostalom što se dešava. Prvo, od 1985. godine, koliko sam ovde, navešću vam sledeće predsednika FSS-a. Tomaš Tomašević (Crvena zvezda), Nemanja Stanković (Crvena zvezda), Miljan Miljanić (Crvena zvezda), Nebojša Leković (Crvena zvezda), Zvezdan Terzić (Crvena zvezda), Piksi Stojković (Crvena zvezda), Slaviša Kokeza (Crvena zvezda), jedini predsednik u 50 godina je Tole Karadžić iz Partizana. 

Fudbalski klub Partizan nije imao ništa protiv tih kandidata, naprotiv, doprineo je i postavio Miljanića i Terzića za predsednike FSS-a. Koji su to privatni interesi i sujete koje vladaju među nama? Imamo reprezentaciju koja je imala apsolutni mir gde je Piksi uspeo da napravi rezultat koji je vredan sve pažnje. Imamo šansu da se kvalifikujemo na EP i u fazi Mundijala se dešava ovo. Žao mi je što Terzić nije tu, rekao je da Tole Karadžić, Žarko Zečević i Nenad Bjeković ne mogu da budu kandidati za predsednika FSS-a. Bolje da je rekao da niko iz Partizana ne može da bude kandidat. U ovoj Srbiji postoji samo crveno i crno-bela boja. Čak 90% ljudi navija za njih, ne postoji treće. Kakve boje će biti novi predsednik? I da odgovorim Zvezdanu, kad je trebalo da postane predsednik FSS-a, nije izlazio iz moje i Nenadove kancelarije dok nije promovisan za kandidata. Sada taj isti čovek ima obraza i snage da se ovako obraća nama. Bio reprezentativac, najbolji igrač Nice u prošlom veku... Niko ga nikada nije odbio u bilo kom segmentu kada je fudbal u pitanju i mi tako sada razgovaramo sa njim. Samo toliko...", rekao je Zečević i dobio aplauze pojedinih delegata. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke