Zasijaće u Ivanjici!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.06.2015.
22:40
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Ljubitelji fudbala iz Ivanjice ipak će uživati u superligaškom fudbalu u svom gradu pošto je Fudbalski savez Srbije doneo odluku da pomogne Javoru u izgradnji reflektora.

fkjavor.com
fkjavor.com

Povezane vesti

Fudbaleri Javora obezbedili su plasman u Jelen Superligu kao drugoplasirana ekipa u Prvoj ligi Srbije ali je zbog problema sa infrastrukturom postojala objektivna bojazan da mečeve u eliti Ivanjičani igraju na nekom drugom stadionu.

Kao i kod većine klubova u Srbiji problem je napravio nedostatak reflektora koji će od naredne sezone biti obavezni za sve timove koji se takmiče u Jelen Superligi.

Pomoć u rešavanju ovog infrastrukturnog problema Javoru će pružiti Fudbalski savez Srbije koji je na sednici Odbora za hitna pitanja u petak doneo odluku o pružanju pomoći superligašu iz Ivanjice.

"Na današnjoj sednici donesena je odluka o pružanju pomoći FK Javor po pitanju podizanja reflektora na stadionu ovog kluba i očekuje se brza realizacija projekta" navodi se na sajtu FSS.

Kao što je to činjeno u prošlosti u slučaju sa Novim Pazarom, Slobodom ili Crvenom zvezdom, Fudbalski savez Srbije obezbediće sredstva za kupovinu reflektroskih sijalica koje će biti prosleđene FK Javor.

Ivanjičani će morati da obave radove na postavljanju nosećih stubova i montaži sijalica koje bi u narednoj sezoni trebalo da obezbede Javoru igranje utakmica u noćnom terminu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grobar92
Friday, 05.06.2015
23:55

Neka ima reflektora i u Subotici i Lucani i Kragujevac !!!!

avatar
milance_ac_milan
Friday, 05.06.2015
22:56

Sjajno ! I predlazem da pomognu i drugim klubovima i u prvoj ligi i u zonskim ligama.