Zašto je onda Albert Nađ potpisao ugovor na godinu i po dana?

Autor: Nemanja Janošev
petak 07.06.2024.
10:30
Izvor: Sportske.net

Nije planiran za leto, a ima ugovor do kraja 2025. godine.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Spremaju se velike promene u fudbalskom klubu Partizan u predstojećem periodu.

Navijači su revoltirani i žele da ponovo izađu na ulice ne bi li se situacija u vrhu kluba popravila. Promene se dešavaju ovih dana budući da će Aleksandar Stanojević posle dve godine ponovo sedeti na klupi Partizana, dok se očekuje da u rukovodstvo kluba uđu Milija Babović i Ljubiša Tumbaković. Osim njih, još nekolicina biznismena i sponzora trebalo bi da bude deo uprave.

Aktuelnom, navijači nisu zadovoljni godinama i otuda i bojkoti domaćih utakmica od strane najvatrenijih pristalica kluba, a sada su još jednom pokazali zbog čega je to tako. 

Bio je 30. april kada je Igora Duljaja na klupi crno-belih zamenio njegov dotadašnji pomoćnik Albert Nađ sa kojim je potpisan ugovor na godinu i po dana. Nije prošlo ni mesec i po dana od zaključenog dogovora, a Nađ je već bivši jer ga klub ne vidi kao rešenje za povratak titule u Humsku. 

"O planovima još nismo pričali, jer smo pre nekoliko dana završili prvenstvo. Nisam ni seo sa ljudima iz kluba da mi kažu kakve imaju planove u vezi - svega. Tako da o planovima ne možemo još da pričamo", rekao je Albert Nađ tokom nedavnog gostovanja u Partizanovom podkastu.

Onda - ključno pitanje: Čemu ugovor na godinu i po dana čoveku sa kojim se ne planira letnji prelazni rok, niti naredna sezona. Pretpostavka je da će sa Albertom Nađom ugovor sporazumno biti raskinut, a više od tome dobićemo iz samog kluba u narednim danima. Još jedan u nizu nerezonskih poteza Partizana budući da je Nađ mogao da ima funkciju privremenog rešenja do kraja sezone, pa da nakon toga usledi evaluacija učinjenog i procena za budućnost saradnje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke