Zašto Partizan, a ne inostranstvo? Saničanin objasnio šta je prelomilo!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.06.2021.
23:53
Izvor: Sportske.net, FK Partizan

Novac nije bio presudan?

partizan.rs/Antonio Ahel
partizan.rs/Antonio Ahel

Povezane vesti

Novi štoper Partizana Siniša Saničanin potpisao je danas ugovor na tri godine sa Partizanom, a posle zvanične promocije u klubu, dao je svoj prvi intervju i za klupsku televiziju.

Saničanin je u Partizan stigao posle isteka ugovora sa Vojvodinom, a crno-bele je izabrao i pored ponuda iz inostranstva.

''Moram da kažem da sam imao inostranih ponuda, mogao sam da odem preko granice, ali prelomila je ta korektna saradnja tokom pregovora, puna poštovanja, bez ijednog trenutka neke nelagode, ne mogu da se požalim ni na jednu sitnicu i veliko mi je zadovoljstvo što sam postao član Partizana'', istakao je Saničanin.

Sa novim sagračima se još nije video, ali su mu poželeli dobrodošlicu.

''Igrači su me dodali u grupu, jedva čekam da počnu pripreme, da se svi zajedno vidimo.

Bez reprezentacije možda ne bi bilo svega ovoga, drago mi je i da su navijači pozitivno reagovali na moj dolazak, nadam se da ću im se odužiti'', dodao je on.

Učinak u prvom delu sezone biće možda i ključan za ukupnu ocenu, jer se plasman u grupnu fazu Lige konferencija nameće kao imperativ.

''Znam da smo povlašćeni, da imamo velike šanse i mislim da ćemo sa ovom pozitivnom pričom i uz još neke nove igrače, odraditi ozbiljan posao na pripremama i u dobroj formi ući u novu sezonu. Nadam se grupnoj fazi, ne mogu da prognoziram, ali što dalje treba da odemo, Partizan je veliki klub, zaslužuje velike stvari, velike trofeje'', kaže Saničanin, a na kraju je uputio i poruku navijačima.

''Više volim da pričam na terenu. Davaću sve od sebe, nadam se i ostatak ekipe, šta da kažem, srce na teren'', poručio je Saničanin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke